Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » DETOKSIKACIJA ORGANIZMA » Spirulina prah 125 gr

DETOKSIKACIJA ORGANIZMA

Prirodni preparati za detoksikaciju oraganizma

Očistite organizam od svih toksina u organizmu jer vazduh koji udišemo, sva hrana i pića koja konzumiramo su zatrovana toksinima . Otrovi i masnoće zadržavaju se i apsorbuju u crevima i krvi, a najbolji način da ih izbacite iz organizma je da za to upotrebite prirodne preparate za detoksikaciju organizma.


Spirulina prah 125 gr
klikni za veći sliku

Spirulina prah 125 gr

Dodatak ishrani za regilisanje metabolizma, prevencija kod lečenja upalnih bolesti, sprečavanje nastanka alergija

cena: 1.290,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 125 gr
Poreklo: Kina
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1-2 dana
Dostavu plaća: kupac

Spirulina, zelena super hrana bogata je vitaminima, mineralima i proteinima u čiji sastav ulaze esencijalne aminokiseline koje su neophodne našem organizmu, a unose se samo preko hrane, odnosno organizam ih ne skladišti već ih je potrebno obezbediti putem ishrane. Ima paletu potpuno prirodnih pigmenata, koji omogućavaju sintezu enzima, potrebnih za regilisanje metabolizma. Neutrališe proizvodnju interleukina 4, koji učestvuje u nastajanju alergija.Da ima neverovatnu moć u suzbijanju upala u čovečijem telu, dokazala su naučna ispitivanja. Ovaj naučni dokaz je izuzetno važan, kao prevencija kod lečenja upalnih bolesti, artritisa pa i reume.

Spirulina je bogata vitaminima, mineralima i proteinima u čiji sastav ulaze esencijalne aminokiseline koje su neophodne našem organizmu, a unose se samo preko hrane, odnosno organizam ih ne skladišti već ih je potrebno obezbediti putem ishrane. Spirulina sadrži vitamine: A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, beta caroten, C, colin, D, E, lutein zeaksatin i K. Proteine: triptopan, treonin, isoleucin, leucin, lisin, metionin, cistin, penalalanin, tirosin, valin, arginin, histidin, alanin, aspartik acid, glutamik acid, glicin, prolin i serin, a sadrži još karbohidrate i fat. Sadrži i sledeće minerale: magnezijum, selen, fosfor, iron, kalcijum, mangan, sodium, cink i potasium. Posebno je važno reći da je spirulina bogata gvožđem i da ga ima 23 puta više nego u spanaću kao i više beta karotena nego u šargarepi. Zanimljivo je da kalcijuma ima više za čak 300 puta, nego što ga ima u mleku i da ima više proteina nego u goveđem mesu. Za vreme njenog rasta, upija skoro sve neophodne minerale za nesmetano funkcionisanje ljudskog orgnizma.

Spirulina delovanje:

 • Smanjenju apetita
 • Povećavanju imuniteta
 • Čišćenju organizma od toksina i teških metala
 • Ubrzavanju metabolizma
 • Snižavanju visokog krvnog pritiska
 • Pomaže u prevenciji dijabetesa
 • Poboljšavanju krvne slike
 • Regulisanju crevne flore i varenju
 • Uklanjanju celulita
 • Poboljšavanju koncentracije i pri pamćenju
 • Povećanju izdržljivosti
 • Pomaže ublažavanju oštećenih ćelija tokom zračenja
 • Intenzivira proces razmnožavanja ćelija koštane srži
 • Povećava imunitet

Spirulina sastav:


Alga Spirulina - 100% čist prah alge

100% ekološka proizvodnja. Bez glutena. Genetsko nemodificirano.

Spirulina način primene i doziranje:

Pre obroka 1-2 kašičica dnevno.

SAMO ZA ODRASLE!

Ne preporučuje se deci,trudnicama i dijiljama.

Saznajte sve o Spirulini na ovom linku:
lekovitasvojstva.com e-magazin o biljkama

 

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentara