Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » KOŽNA OBOLJENJA ekcem, psorijaza, kondilomi, herpes... » Staroplaninski melem za kurije oko i bradavice

KOŽNA OBOLJENJA ekcem, psorijaza, kondilomi, herpes...

Biljni preparati za kožna oboljelja: vitiliga, ekcema, psorijaze, dekubitusa, herpesa, bradavica, kondiloma, fibroma, kurijeg oka, čireva na koži, žuljeva na tabanima...


Staroplaninski melem za kurije oko i bradavice
klikni za veći sliku

Staroplaninski melem za kurije oko i bradavice

Prirodni preparat za lečenje kurijeg oka i bradavica

cena: 980,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 15ml
Poreklo: Srbija
Plaćanje: Pouzećem
Isporuka: 1-2 dana
Dostavu plaća: Kupac

Staroplaninski melem za za kurije oko i bradavice Prirodni preparat u obliku losiona za lečenje i tretman kurjeg oka, bradavica, kondiloma i žuljeva na stopalima. Tretman je 100% efikasan za kurje oko, bradavice, bradavice na rukama, bradavice na licu, kondilome (polne bradavice) i žuljeve na stopalu i apsolutno je bezbolan.

"Staroplaninski melem za za kurije oko i bradavice" je 100% prirodni losion za lečenje i tretman virusnih keratoza uzrokovanih dejstvom Humanog papilloma vurusa (HPV): kurjeg oka, bradavica, kondiloma i žuljeva na stopalima. U proizvodnji melema koriste se probrane sorte Staroplaninskog bilja, ubranih na preko 1.500 metara nadmorske visine. Tretman je apsolutno bezbolan i krajnje efikasan.

O melemu:

Osnovu za spravljanje Staroplaninskog melema čine sinergija eteričnih ulja i macerata tri vrste biljaka: Bršljana (Hedera Helix), Čuvarkuće (Sempervivum Tektorum) i divlje Nane (Menta Piperita). Eterična ulja destilišemo u destilatoru koji radi na principu destilacije vodenom parom dok macerat Čuvarkuce dobijamo metodom hladnog presovanja. Nosioc melema je prirodna celuloza koja je rastvorena u Organskom rastvaraču i ona u stvari fiksira lekovito dejstvo biljaka na obolelo mesto. Jako keratolitičko dejstvo preparata poboljšava i Salicilna kiselina koju dodajemo u odredjenom procentu. Budite sam svoj pedikir i odradite sami svoj bezbolni tretman Kurje oko, Bradavice, Bradavice na rukama, Bradavice na licu, Kondilome (Polne Bradavice), Žuljevi na stopalu.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU LOSIONA

  • Oprati obolelo mesto mlakom vodom i neutralnim sapunom.
  • Melem nanositi u tankom sloju štapicem za uši na obolelo tkivo i 0.5-1 cm. oko njega (sloj preko sloja u vremenskim razmacima od 12 sati, najbolje pre spavanja i ujutru).
  • U zavisnosti od vrste oboljenja t.j. dali se radi o Kurjem oku, Bradavici ili Kondilomi i takodje od vremena koliko imate pomenuti problem zavisi i broj premaza. Ukoliko je problem koji imate prisutan kod Vas dugi niz godina onda nanosite više slojeva melema (ne više od 8 ) a ukoliko je problem skorijeg datuma onda nanesite ne manje od 4 sloja. Za svaku vrstu oboljenja imate precizno uputstvo za upotrebu na glavnom meniju ovog sajta .
  • Obolelo mesto držati u horizontalnom položaju 7 do 8 minuta. Nakon toga nastaviti sa aktivnostima
  • Nakon premazivanja svih slojeva ostaviti da melem deluje 7 dana. Za to vreme obolelo mesto se može kvasiti vodom ali bez trljanja sunderom, cetkom ili sl. Za vreme trajanja terapije može se javiti reakcija u vidu svraba , peckanja i sl.
  • 8. mog dana nakon premazivanja zadnjeg sloja obolelo mesto držati u što toplijoj vodi 15-20 min. i zatim noktima prstiju potkopavajte i lagano vucite obolelo tkivo prema sebi ili u stranu. Ako ne ide ili ako osetite bol nemojte primenjivati silu. Premažite obolelo mesto još jednim slojem melema i ostavite da melem deluje još 4 do 5 dana. Nakon toga ponovite postupak sa toplom vodom.
  • Nemojte upotrebljavati žilet kao pomoćno sredstvo za otklanjanje formiranih zadebljanja epiderma kože (ukoliko se radi o žuljevima ili kurjem oku) da nebiste ozledili novoformiranu nežnu pokožicu, Ili ukoliko su ta zadebljanja kože veoma izražena onda ih pažljivo odstranite žiletom za brijanje, pažljivo bez pritiska da nebi došlo do oštećenja nekog kapilara i eventualne infekcije. Najbolje je tretman sa toplom vodom, uklanjanje i obradu obolelog mesta prepustiti pedikiru ukoliko ste u mogucnosti.
  • Ako na kraju otklanjanja bolesnog tkiva u sredini bolnog mesta ostane bela tačka prečnika 3 do 5 mm., napravite pauzu od 1 dana i ponovite postupak još 4 dana. 5., 6., i 7. dana nanosite melem jednom dnevno i pustite melem da deluje 10 dana. Za to vreme možete pažljivo prati vodom to mesto. Nakon toga koren će izaći na površnu i Vi ćete ga ukloniti prstima. To je iz razloga jer je proces poodmakao, tj. koren kurjeg oka ili bradavice je predubok da bi se sa jednom terapijom odstranio.

Važno je napomenuti da je poželjno da se paralelno sa sprovodjenjem tretmana obrati pažnja i na imunitet organizma. Dakle, preporuka je da se obrati pažnja na ishranu ili da se u apoteci kupi neki imunostimulator koji bi pomogao da se Vaš organizam uspešno reši virusa. Ovo se pre svega odnosi na tretman ze uklanjanje bradavica i kondiloma Dakle, bradavice na rukama i telu kao i kondilomi se uspešno uklanjaju našim melemom u kombinaciji sa pojačanjem imuniteta Vašeg organizma.

PREDNOSTI U ODNOSU NA DRUGE PREPARATE:

Terapija je bezbolna.
Melem se suši brzo u roku od 2 do 3 minuta.
Nije potrebno stavljati hanzaplast koji dodatno opterećuje bolno mesto uz pritisak obuće ili odeće.
Ne napada zdravo tkivo i potkožicu.

sastav losina:

Extract Sempervivum tectorum L. , Extract Hedera helix, Extract Mentha Piperita, Sallycilum, Celuloza, Natural oil, Organic solvent.

VAŽNA NAPOMENA:
ZABRANJENA JE UPOTREBA PREPARATA kod sledećih kategorija korisnika:

  1. Kod osoba koje boluju od šećerne bolesti (Diabetes Mellitus). Ovo je iz tog razloga što se pomenuta bolest izmedu ostalog manifestuje i problemima sa poremećajem cirkulacije i eventualne pojave gangrene prstiju na nogama pa se upotreba našeg preparata u takvim slučajevima kontraindikuje.

  2. Kod osoba sa poremećajem u cirkulaciji donjih ekstremiteta iz istih razloga kao i kod šecerne bolesti.

  3. Kod osoba ispod 12 god. starosti. Nije preporučljivo tretiranje mlade dečije kože naročito na licu, Ili tretman sprovoditi pažljivo uz obavezno prisustvo roditelja.

  4. Kod trudnica. Nema podataka kako pomenuti sastojci mogu delovati na razvoj ploda u trudnoći te zbog preventivnih razloga ne preporučujemo trudnicama tretman.

Rok trajanja: 90 dana od datuma isporuke.
Samo za spoljnu upotrebu: isključivo po priloženom uputstvu. Zapaljivo, sadrži organske rastvarače.
Čuvati na: tamnom i suvom mestu van domašaja dece.

Atest za proizvod je izvršio "Institut za javno zdravlje u Nišu - Centar za higijenu i humanu ekologiju" zavedeno pod brojem N-1126 od 08.04.2008.god.
Kreme i Melemi