Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » POTENCIJA » STIMUPEN ULTRA - ekstender

POTENCIJA

Lekovi i prirodni preparati za lečenje potencije kod muškaraca i žena. Ovi preparati jačaju sexualnu želju, pomažu kod "Erektilne disfunkcije" , utiču na povećanje polnog organa, doprinose dužoj erekciji i jačoj ejakulaciji kao i povećanju količine i kvaliteta sperme.


STIMUPEN ULTRA - ekstender
klikni za veći sliku

STIMUPEN ULTRA - ekstender

Aparat za trajno povećanje penisa u dužinu i obimu

cena: 18.450,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 1 kom
Poreklo: Srbija
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1-2 dana
Dostavu plaća: kupac

STIMUPEN ULTRA ekstender je aparat kojim se postiže trajno povećanje muškog polnog organa u dužini i obimu bez operacije. Stimupen je lak, udoban i bezbolan za upotrebu i sa njim možete pored povećanja rešiti i problem iskrivljenosti penisa (Peronijeva bolest) a postiže se duža i čvršća erekcija.

STIMUPEN ULTRA vam omogućava da u intimnosti vlastitog doma lako i jednostavno rešite problem. Primenom aparata u trajanju od 4-6 meseci može se postići povećanje penisa od 3-5 cm u dužini, oko 20% u obimu a kod iskrivljenosti do 75%. Stimupen ultra možete nositi kada radite, sedite ili spavate u kući. Paralelno sam povećanjem se rešava i erektilna disfunkcija erekcija postaje duža i čvršća, a to je posljedica povećanja aktivnosti stanica što dovodi do bolje prokrvljenosti.

Povećanje penisa bez operacije!

Nije tajna da ljudsko telo ima urođenu sposobnost da se adaptira svakom fizičkom utecaju. Kada je određeni deo tela izložen nežnom ali konstantnom pritisku, stanice oko ciljanog područja dele se i razmnožavaju stvarajući novo tkivo.

Rezultat toga je povećanje ciljanog područja, a u našem slučaju povećava se i obim i dužina penisa. To je jedina neoperativna metoda kojom se postiže povećanje penisa. Ova terapija za povećanja penisa je bezbolna i bez kontraindikacija.


 

KAKO DELUJE STIMUPEN ULTRA

Penis se sastoji od tri erektivna dijela, dva kaverozna i jednog spongiloznog diela.

presek muskog polnog organa


Mehanizam kojim se objašnjava djelovanje aparata je istezanje ligamenata koji povezuju penis sa pubičnom kosti (logamentum suspensorium penis) i istezanje elastičnih vlakana u telu penisa.

Stalnom upotrebom Stimupena dolazi do istezanja penisa pod čijim postepenim uticajem vremenom dolazi do istezanja elastičnih vlakana suspenzornog ligamenta, kao i uvećavanja tkiva kavernoznih tela, te istezanja kože i labavljenje vezivnog omotača kavernoznih tela penisa a samim time do većeg protoka krvi te do čvršće i duže erekcije.

Zatim se povećavaju šupljine kavernoznih tela penisa tako što se doziranim pritiskom u poluerektivnom stanju, povećava krvi tlak u njima čime dolazi do adaptacije u smislu redistribucije stanica tkiva kavernoznih tijela penisa koje zatim u fazama između nošenja aparata obnavljaju penis dovodeći do remodelovanja šupljina kavernoznih tela, pojačavajući i povećavajući tkivo penisa (povećan obim penisa).

Stimupen ultra način upoterebe:

Aparat Stimupen je namenjen osobama starijim od 18 godina, lako montira i potrebno ga je koristiti najmanje 1,5 h dnevno (2 x 45 min) a ako ne smeta pri spavanju može se koristiti i celu noć.  Ne postoji određeno vreme.

Stimupen ultra je "srpski" proizvod i patentiran aparat.(patent br 1019)

 

 

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi