Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » CREVA čišćenje i lečenje » Super Vlakna(SUNFIBER)

CREVA čišćenje i lečenje

Očistite creva i organizam od svih toksina u organizmu jer taloženje otrovnih materija u pojedinim delovima(najčešće krivinama i zidovima) creva može prourokovati nastanak karcinoma debelog creva, Dokazano je da preko 90% bolesti nastaje zbog naslaga na debelom crevu i da smrt nastaje u debelom crevu! Ovi preparati se pored čišćenja creva koriste i kod crevnih parazita(kandida), kao i lečenja dijareje i dizenterije, poroznih creva...


Super Vlakna(SUNFIBER)
klikni za veći sliku

Super Vlakna(SUNFIBER)

Nisko kalorična vlakna za snižavanje holesterola, regulišu rad creva, normalizuju zatvor i proliv, preporučuju se za IBS (iritabilna creva)

cena: 2.550,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 140 gr
Poreklo: Srbija
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1-2 dana
Dostavu plaća: kupac

Super Vlakna su prebiotska vlakna koja promovišu regularnost i pomažu u uspostavljanju i održavanju zdrave ravnoteže mikroflore.100% Prirodna· Nisko kalorična vlakna· 100% bez glutena (za razliku od ostalih konkurentskih vlakana)·Nije GMO-a· Za razliku od drugih vlakana, bez ukusa, bez boja, mirisa i konzervnsa· Nema taloga i zrnastih ostataka! Bez negativnih efekata (gasovi, nadimanje, grčevi, proliv)· Vlakna stvaraju zdravu sitost (ne blokiraju creva)· Poboljšavaju apsorpciju minerala, proteina i drugih aktivnih sastojaka

Super vlakna primena:


  • gastrointestinalno zdravlje
  • varenje
  • zatvor
  • dijareja
  • kardiovaskularno zdravlje
  • kontrola telesne težine
  • poboljšava apsorpciju minerala, uključujući magnezijum i kalcijum
  • klinički dokazano da poboljšava regularnost rada creva, rast korisnih bakterija i normalizuje bakterijsku floru.

Super vlakna deistvo:

Smanjuju nivo holesterola

Rastvorljiva vlakna pomažu održavanje zdravog nivoa holesterola tako što blokira stvaranje štetnog holesterola u krvi.

Rastvorljiva vlakna bivaju bolje apsorbovana u organizmu od nerastvorljivih, dok nerastvorljiva ostaju i dalje nesvarena tokom svog putovanja kroz telo.

Visok holesterol je preteča većeg problema srčanih oboljenja. To je faktor na koji treba da pazite i da ga redovno proveravate.

Pomažu kod održavanja normalne telesne težine

Unos prave količine vlakana svaki dan doprinosi održavanje zdrave težine. Nedostatak vlakana uzrokuje skladištenje viška telesnog otpada i čini vas prijemčivim na toksična nagomilavanja, što nas čini manje sposobnim za obavljanje vežbi i svih drugih aktivnosti.

Biti gojazan izlaže vas višem riziku za brojna medicinska stanja i bolesti. Vlakna će vam pomoći da izbegnete ove boljke čineći da postignete idealnu težinu za vas.

Stabilizuju šećer u krvi

Povišen nivo šećera u krvi može ostaviti osećaj ošamućenosti i zamora. Može se javiti zbog obroka bogatog ugljenim hidratima koji nije pravilno izbalansiran. Dodavanjem vlakana koji su takođe zdravi ugljeni hidrati stvara se dugotrajan dobar osećaj tokom celog dana.

Održavanje zdravog nivoa šećera u krvi je važan jer pomaže da sprečite dijabetes, ali vam održava zdravu telesnu težinu. To takođe znači da ćete biti budni i fokusirani tokom dana, sa stabilnim nivom šećera u krvi.

Regulišu redovno pražnjenje

Ogromna korist uzimanjem potrebnih količina vlakana svakog dana je regulisanje rada creva. To znači da nećete imati slučajeve zatvora ili proliva.

Vrlo je važna regularnost rada creva, jer se time olakšava uklanjanje štetnih toksina. Spor probavni sistem ostavlja rizik da se toksini kojih telo pokušava da se oslobodi ponovo resorbuju.

Unapređuju zdravlje tankog i debelog creva

Zdravlje debelog creva je temelj ukupnog blagostanja, i ima uticaj na zdravlje drugih sistema u telu. Nasuprot tome, kada je narušeno i nefunkcionalno, dokaz o disfunkciji će se javljati i u drugim oblastima.

Jednostavno ne možete imati zdravo debelo crevo bez unosa dovoljno vlakana u dužem vremenskom periodu. Na kraju kumulativni efekat nedovoljnog unosa vlakna uzima danak, a vi ćete izgubiti efikasnost debelog creva, uzrokujući komplikacije svih vrsta, kao što su zatvor, IBS, hemoroidi, i drugo.

Super Vlakna - Sunfiber® normalizuje sve tri vrste IBS:
· IBS-D - predominantna dijareja
· IBS-C - predominantna konstipacija
· IBS-A - predominantni naizmenični zatvor / dijareja

· I značajno smanjuje bol u stomaku

Smanjuju rizik od srčanih bolesti

Održavajući vaše srce zdravim vlakna bi trebalo da budu prioritet broj jedan, drugim rečima uzimanje dovoljno vlakana je prioritet za zdravo srce.

Smanjuju rizik od hemoroida

Hemoroidi mogu biti bolno i intenzivno stanje, a može biti uzrokovano ili pogoršano teškim stolicama izazvanim nedostatkom vlakana.

Ako ste ikada imali problem sa hemoroidima, definitivno ne želite ponovo da ga iskusite, a Super Vlakna preparat može da doprinese da se to ne ponovi.

Mogu da pomognu u prevenciji kancera

Dokazano je da vlakna imaju anti-kancerogeno dejstvo i to je svakako jedan od najvažnijih zdravstvenih koristi vlakana, pa ga ne bi trebalo zanemariti. Snabdevanje sa dovoljno vlakana svakog dana je povezano sa smanjenim brojem mnogih tipova kancera, uključujući kancer dojke, prostate, i debelog creva.

Vlakna nije dokazano da su direktno odgovorna za prevenciju raka, ali doprinose pravilnom funkcionisanju tela održavajući zdravu telesnu težinu i uklanjajući toksine. To je samo jedan od faktora u vašem ukupnom načinu života koji utiče na to da se izbegnu bolesti kao što su rak i druga potencijalno fatalna stanja, kao što je srčano oboljenje na primer.

Održavaju kožu zdravom

Telo ima koristi od vlakana na mnogo načina, od kojih neki mogu značiti razliku između života i smrti, dok drugi jednostavno mogu pomoći da izgledate i osećate se najbolje moguće svaki dan.

Unosom dovoljno vlakana bićete potpomognuti da se oslobodite toksina koji bi inače izbijali na površini kože i stvarali fleke. Sprečavanjem zatvora, izbegavaju se neželjena stanja kože. Hidratacija tokom povećanog unosa vlakana je važno, posebno za kožu, pa proverite da li pijete dovoljno vode.

Pružaju osećaj lakoće

Dobijanje prave količine vlakana će vam dati osećaj lakoće, nećete se osećati umorno i tromo kao u slučaju opstipacije kada je telo opterećeno otpadom. Imaćete energiju i bićete aktivniji tokom celog dana.

Smanjuju rizik od moždanog udara

Već smo videli kako vlakna mogu pomoći u sprečavanju srčanih bolesti, ali ona posebno pomažu kod moždanog udara. Jedan od razloga zašto vlakna pomažu da izbegnete moždani udar je taj što smanjuju krvni pritisak, jedan od faktora koji doprinosi povećanju rizika od moždanog udara.

Super Vlakna I Manjak Gvožđa

Dok mnoga dejetna vlakna ograničavaju apsorpciju esencijalnih mineral, Super Vlakna - Sunfiber pobiljšavaju njihovu apsorpciju čime se izbegava stanje anemije.

Centri za kontrolu i prevenciju bolesti navode da jedna od deset žena starosti od 12 do 49 god pati od nedostatka gvožđa.

Super Vlakna - Sunfiber je dobar izbor ako se uzmaju suplementi gvožđa
Neki dodaci gvožđa mogu dovesti do konstipacije. Vaš lekar može predložiti da pijete puno vode sa dodatkom ili povećanje unosa vlakana. Super Vlakna - Sunfiber su pametna opcija bez neželjenog efekta. Pomaže prolaz hrane kroz digestivni trakt u pravom ritmu.
Istraživanja su pokazala da Super Vlakna - Sunfiber povećavaju u crevima apsorpciju kalcijuma i magnezijuma, minerala neophodnih za jake kosti i zube, kao i proizvodnju energije.

Super Vlakna - Sunfiber® - sigurnost i regularnost


· Dokazano bezbedna i efikasna u preko 70 kliničkih studija.
· Uspešno se koristi kao medicinska hrana / Enteralne formule više od 20 godina na globalnom nivou.
· Ne sprečavaju apsorpciju minerala, drugih, aktivnih dodataka
· U SAD-u: GRAS- sertifikat za upotrebu u hrani, piću i medicinskoj hrani (enteralna ishrana).

Super Vlakna način primene i doziranje:

Uzeti 1 ili 2 kašice dva puta dnevno dva sata pre ili dva sata nakon uzimanja hrane ili drugih lekova, ili kako vam je vaš lekar preporučio.
Proizvod mešati sa 200 ml tečnosti (voda, mleko, voćni sok i slično). Promutiti žustro i odmah popiti. Održavati adekvatan dnevni unos tečnosti.

· proizvod nije GMO
· ne sadrži gluten
· ne sadrže nikakve alergene
· proizveden su korišćenjem čiste vode kao rastvarača i neorganskog rastvarača.
· nije podvrgnut nikakvom zračenju ili UV zracima za sterilizaciju.
· ne sadrži dioksine, aflatoksine ili druge nečistoće
· dodatak ishrani
· pogodan za vegeterijance i vegane

Sunfiber®je bez sintetičkih komponenata, bez parabena, zaslađivača, hemijskih aditiva, punila, nije podvrgnut nikakvom zračenju ili UV zracima za sterilizaciju. Sunfiber® ne sadrži šećer, kvasac, pšenicu, gluten, soju, ribe, ljuskare, orase, orašastie plodove, jaja ili mlečne proizvode, veštačke boje, arome i mirise.

U P O Z O R E NJ E
Nemojte koristiti u koliko dobijete dijareju, zatvor ili abdominalni bol. Konsultujte svog lekara ukoliko imate čestu dijareju ili ste trudni, dojite, uzimate lekove ili imate neko medicinsko stanje. Uzimanje ovog proizvoda bez unosa dovoljno tečnosti može prouzrokovati gušenje. Čuvati van domašaja dece
· Nemojte prekoračiti preporučene doze
· Nemojte upotrebljavati ako je spoljni pečat slomljen ili oštećen
· Ovaj dodatak nije zamena za raznovrsnu ishranu .
· Osobe osetljive na neke od sastojaka ne treba da uzimaju preparat
· Trudnice i žene koje doje pre početka uzimanja preparata treba da konsultuju lekara
Mogu ga koristiti i deca!

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi