Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » DETOKSIKACIJA ORGANIZMA » Ulje semena divlje šargarepe

DETOKSIKACIJA ORGANIZMA

Prirodni preparati za detoksikaciju oraganizma

Očistite organizam od svih toksina u organizmu jer vazduh koji udišemo, sva hrana i pića koja konzumiramo su zatrovana toksinima . Otrovi i masnoće zadržavaju se i apsorbuju u crevima i krvi, a najbolji način da ih izbacite iz organizma je da za to upotrebite prirodne preparate za detoksikaciju organizma.


Ulje semena divlje šargarepe
klikni za veći sliku

Ulje semena divlje šargarepe

Prirodni preparat za detoksikaciju jetre, lečenje žutice i kožnih oboljenja

cena: 810,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 10 ml
Poreklo: Indija
Plaćanje: Pouzećem
Isporuka: 1-2 dana
Dostavu plaća: Kupac

Ulje semena divlje šargarepe štiti jetru i bubrege, deluje kao digestivni tonik. Pomaže kod hepatitisa i drugih simptoma zatrovane jetre, dok u isto vreme čisti digestivni sistem i celo telo. Pomaže kod artritisa, edema, reumatizma akumulacije otrova u mišićima i zglobovima. Podmlađuje kožu i daje joj elastičnost.

Ulje semena divlje šargarepe štiti jetru i bubrege i deluje kao digestivni tonik. Pomaže kod hepatitisa i drugih simptoma zatrovane jetre, dok u isto vreme čisti digestivni sistem i celo telo. Pomaže i kod artritisa, edema, reumatizma akumulacije otrova u mišićima i zglobovima.

Omekšava mukusne membrane u nosu, grlu, plućima, te pomaže kod bronhitisa i gripa.

Podmlađuje kožu i daje joj elastičnost. Karotenoidi u ulju umanjuju štetu od preterane izlošenosti ultraljubičastom zračenju. Pored karotenoida sadrši i druge snažne antioksidante.

Ulje semena divlje šargarepe sadrži i vitamin A, tako da je dobar za kosu, desni, zube i dobar vid. Mnogi istraživači tvrde da je ovo ulje korisno i u lečenju hipertenzije a deluje i protiv dijabetesa i lošeg holesterola.

Ulje semena divlje šargarepe

  • Pomaže u detoksikaciji i pročišćenju jetre i digestivnog sistema
  • Pomaže u borbi protiv žutice
  • Uklanja toksine kao što su mokraćna kiselina, urea, insekticidi, pesticidi i druge hemikalije
  • Korisno kod artritisa, gouta, edema, reumatizma
  • Protiv anoreksije
  • Pomaže u slučajevima dermatitisa, ekcema i svraba
  • Protiv gasova

Ovo esencijalno ulje se pravi od semena divlje šargarepe i razlikuje se od ulja ploda pitome šargarepe, kada se šargarepa stavlja u neko od nosećih ulja. Ulje divlje šargarepe se najviše koristi kao detoksikator jetre i pomaže u borbi protiv žutice, dok u isto vreme čisti digestivni sistem i telo u celini.Veoma je korisno kod artritisa, gouta, edema, reumatizma i akumulacije toksina u mišićima i zglobovima. Pored ovoga, ojačava mukusne membrane u nosu, grlu i plućima, a pomaže i kod bronhitisa i gripa.Pojačava izlučivanje fluida iz tela i može biti korisno kod anoreksije.Dok revitališe i hrani kožu, pomaže i kod dermatitisa, ekcema i svraba.

Vitamin A

Ulje divlje šargarepe sadrži karotin i vitamin A, što je dobro za kosu, desni, zube kao i za vid. Deluje i kao neverovatno jako, a potpuno prirodno kontraceptivno sredstvo. Može vas preventivno zaštititi od molekularne degeneracije, seksualne slabosti, slabe probave, nekih oblika kancera i drugih problema vezanih uz starenje. Ulje divlje šargarepe može pomoći izlečenju infekcija na koži, rana, pa čak i zaštititi od novih infekcija. Interno uzimano, ono efikasno pomaže izlečenju infekcije grla, usta, debelog creva, želuca, i mokraćnih kanala. Ovih nekoliko informacija su samo mali deo dobrobiti koje pruža ulje divlje šargarepe sa pravom nazvanim lentom kraljice Ane.

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi