Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » TUMOR lečenje i preventiva » VIDATOX 30CH

TUMOR lečenje i preventiva

Lekovi i prirodni preparati koji deluju protiv tumorno a koriste se i kod lečenja već nastalog tumora ili onih u poodmakloj fazi gde operacija iz nekog razloga više nije moguća. U ovim slučajevima jedno od rešenja je upotreba prirodnih bioloških aktivnih preparata koji su neškodljivi, ne ispoljavaju toksična, mutagena, teratogena i alergijska dejstva i mogu se koristiti dugi niz godina. Prirodnih biološki aktivni preparati (BAD)imaju antioksidantno dejstvo, pojačavaju proizvodnju antitela, sprečavaju stvaranje slobodnih radikala i time usporavaju proces starenja. Biološki aktivni preparati se mogu koristiti paralelno i sa drugim terapijama jer dolazi do bržeg oporavljanja organizma naročito posle Hemioterapije ili radioterapije (zračenja).


VIDATOX 30CH
klikni za veći sliku

VIDATOX 30CH

Kubanski Homeopatski lek protiv tumora (raka)

cena: 12.000,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 30 ml
Poreklo: Kuba
Plaćanje: Pouzećem
Isporuka: 1-2 dana
Dostavu plaća: Kupac

VIDATOX 30 CH - homeopatski lek koji dokazano pomaže kod mnogih vrsta karcinoma kod ljudi. Lek spravljen od otrova plave Kubanske škorpije (Rhopalurus junceus) sprečava nastanak i rast kancerogenih ćelija , poboljšavaju kvalitet života obolelima od raka dojke, jetre, gušterače, pluća, mozga, grlića materice, prostate i drugih vrsta karcinoma, neutarliše bolove.

VIDATOX 30CH · PRIMENA · NAČIN UPOTREBE · NEŽELJENA DEJSTVA

VIDATOX 30 CH kapi protiv tumora su netoksični oralni proizvod. Njihova upotreba ne isključuje niti ograničava druge konvencionalne načine onkološkog lečenja, naprotiv, njegova upotreba može imati sinergički i povećani efekat u antitumornom, dejstvu u konvencionalnom onkološkom lečenju.

Spadajući u kategoriju Homeopatskih lekova moramo navesti da se homeopatski proizvodi specifični za terapiju raka mogu navesti u dve bioterapije široke upotrebe: Karcinosin (tkivni materijal ekstrahovan iz ćelija tumora želuca, creva, pl., debelog creva i bešike) i Schirrhinum (tkivni materijal ekstrahovan iz ćelija tumora jetre i creva). Saznajte više o Homeopatskim lekovima.

Otrov Kubanske plave škoršije korišćen u proizvodnji Vidatox kapi sadrži belančevine niske molekularne težine, koje mogu spriečiti nastanak i razmnožavanje tumorskih ćelija.

Prema kubanskim lekarima koji podupiru primenu Vidatoxa u onkologiji, aktivni sastojci otrova blokiraju neke stanične enzime i sprečavaju angiogenezu, to jest stvaranje novih krvnih žila unutar tumora. tumor se ne može hraniti pa prestaje rasti, a potencijalno i odumire.

U ovom kontekstu homeopatska priprema VIDATOKSA na bazi čistog otrova škorpije Rhopalurus junceus predstavlja se kao komplementarna opcija u lečenju ovakvih patoloških stanja.

Delovanje Vidatox kapi:

  • SPREČAVAJU NASTANAK I RAST KANCEROGENIH ĆELIJA
  • Z N A Č A J N O  U M A NJ U J U  B O L
  • Jačaju imuni sistem
  • Povećavaju apetit i energiju
  • PRODUŽUJU i poboljšavaju kvalitet života obolelih
Način upotrebe VIDATOX 30 CH - Kapi za ispod jezika

Vidatox kapi nakapati po 5 kapi ispod jezika na svakih 12 sati. Ako pacijent ne prihvata lek direktno u usta zbog stepena alkohola koji sadrži, ili zbog povreda digestivnih puteva, preporučuje se da se doda u 15 ml (1 kašičica) ključale ili čiste vode 5 kapi leka. Uzimati ovaj rastvor svakih 12 sati putem sonde za gastrostomiju.
Preporučuje se uzimanje ispod jezika sa potpuno čistim ustima, oslobodjenim jakih mirisa i bilo kakvog ukusa, zbog čega ne treba jesti, piti, prati zube kao ni pušiti nakon uzimanja (15-30 minuta pre ili posle).

Svaki mililitar (20 kapi) sadrži: Hidro-alkoholni rastvor u 33% otrova plave škorpije 30 CH.

INDIKACIJE:

Dopunska terapija za lečenje simptoma koji su posledica kancera. Olakšava bol.

KONTRAINDIKACIJE:

Preosetljivost na lek ili na njegove komponente, decu mladju od godinu dana.

MERE OPREZA:

Trudnoća, dojenje, za pedijatrijske pacijente (od 2 do 12 godina). Ne uzimati zajedno sa jakim mirisima, hranom ili pićima. Preporučuje se da se ne puši, ne pije ili ne jede 20 minuta pre i posle unošenja. Držati udaljeno od elektronskih aparata koji generišu jake elektromagnetne talase.

UPOZORENJA:

Upotreba Vidatox kapi ne isključuje i ne ograničava primenu drugih uobičajenih terapija protiv kancera. Ako su simptomi i dalje prisutni ili se pogoršavaju, treba da konsultujete svog lekara.

INTERAKCIJE:

Nisu poznate.

NEŽELJENA DEJSTVA NA VIDATOX KAPI NISU USTANOVLJENA!

NAČIN ČUVANJA:

Čuvati na ispod 30 stepeni, zaštićeno od svetlosti.

PAKOVANJE:

Viidatox 30CH kapi pakovane su u staklene braon bočice sa uskim otvorom za isticanje kapi od 30 ml.

Napomena:

VIDATOX 30CH preparat ni u Srbiji a ni u Evropi, izuzev Albanije, nije registrovan kao lek za rak. I na Kubi gde se preparat proizvodi i primenjuje registrovan je kao pomoćno terapeutsko sredstvo za ublažavanje simptoma, a ne glavno terapeutsko sredstvo.

NAPOMENA: POSTOJI BRAON I ZELENO PAKOVANJE, SASTAV JE ISTI.

Dodatne informacije sa sajta Kubanske ambasade u Srbiji (vidatox 30CH) kliknite na prikazanu sliku.

VIDATOX - PROVERENO NAJNIŽA CENA - ORIGINAL!!!Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi