Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » KOSTI, ZGLOBOVI, MIŠIĆI, HRSKAVICA » Zelenousna školjka (kapsule)

KOSTI, ZGLOBOVI, MIŠIĆI, HRSKAVICA

Lekovi i prirodni preparati namenjeni osobama koje imaju probleme sa kostima, mišićima, zglobovima, hrskavicom, tetivama ili ligamentima. Preporučuju se u slučaju: osteoartritisa, reumatoidni artritisa, gihta, mijalgije, Parkinsonove bolesti, multiple skleroze i za traume i prelome.


Zelenousna školjka (kapsule)
klikni za veći sliku

Zelenousna školjka (kapsule)

Prirodni preparat za lečenje degenerativnih procesa u zglobovima, oštećenje zglobne hrskavice, povreda

cena: 4.526,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 170 kapsula
Poreklo: Nemačka
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1-2
Dostavu plaća: kupac

Zelenousna školjka (Sanct Bernhard) se preporučuje kod: reumatoidnog artritisa i osteoartritisa, spondiloze i išijasa, bolova u zglobovima, degenerativnih procesa u zglobovima, oštećenje zglobne hrskavice, povreda, kod teških fizičkih opterećenja, prekomerne težine, nepravilnog kretanja i produženog sedenja na radnom mestu.

Zelenousta školjka (Perna Canaliculus) sreće se samo na Novom Zelandu. Karakteristična zelena usna, zbog koje se tako zove, razlikuje je od svih ostalih novozelandskih školjki. Zelenouste školjke su bogate sa glikozaminoglikanima (GAG), koji se kod čoveka sreću u hrskavici zglobova i u tečnosti hrskavice („mazivo zglobova"). Nije slučajo, das u ove kapsule najprodavaniji proizvod Sanct Bernharda na svetu. Na žalost, 50% ljudi iznad 40 godina starosti imaju probleme vezane za lokomotorni sistem, a kod mlađih procenat zastrašujuće raste.

Zelenousna školjka dejstvo:

Ekstrakt zelenouste školjke pomaže normalnom funkcionisanju zglobova kostiju.
Dopunsko dejstvo: U normalnoj svakodnevici zglobovi, hrskavica i vezivno tkivo izloženi su različitim opterećenjima i zbog toga treba do dobiju sve gradivne elemente, koji su im potrebni. Kapsule sa ekstraktom zelenouste školjke pomažu očuvanju i regeneracije zglobova, hrskavice i veznog tkiva, a pomažu i za normalno funkcionisanje sluzokože stomaka.

Zelenousna školjka kapsule sastav:

Svaka kapsula sadrži 500 mg čistog koncentrata novozelandske zelenouste školjke i 12 mg glikozaminoglikana (GAG)

Zelenousna školjka način upotrebe:

2-3 puta na dan po 1 kapsula sa čašom vode posle jela.

P r e p o r u k a
Koristiti u kombinaciji sa Zglobomedik kremom koja je takođe napravljena od zeleousne školjke


 

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi