Zdravstvo

Vesti :: Analize „magičnog leka“ poznate sledeće sedmice

mineral MMSRezultati uzorka "čudotvornog mineralnog dodatka MMS", za koji distrubuteri iz izdavačke kuće "Ezoterija" kažu da leči najteže bolesti poput raka, side i hepatitisa, biće gotovi tokom naredne nedelje, saznaje "Blic" u Ministarstvu zdravlja.

Tokom jučerašnjeg dana sajt ove izdavačke kuće preko koga se naručivao ovaj preparat bio je blokiran.U Ministarstvu zdravlja za naš list kažu da su inspektori Sanitarne inspekcije uspeli da uzmu uzorke tog preparata i da su oni poslati na analizu.


- Dok ne dobijemo rezultate analize uzorka MMS, savetujemo sve one koji ga koriste da to ne čine. Od ponedeljka ćemo obavestiti javnost o eventualnoj štetnosti ovog preparata - kažu za naš list u nadležnom Ministarstvu.


Iz Republičkog javnog tužilaštva i Ministarstva unutrašnjih poslova do zaključenja broja nismo dobili potvrdu da je u toku zvanična istraga protiv izdavačke kuće "Ezoterija" i njegovog vlasnika Vladimira Madića. Kako je sajt ove izdavačke kuće juče bio blokiran, Madić je na društvenoj mreži Fejsbuk pozvao korisnike ovog preparata da uprkos medijskoj kampanji protiv ovog leka izađu sa svojim pozitivnim iskustvima.


Podsetimo, izdavačka kuća "Ezoterija" do juče je prodavala preparat "The Miracle mineral suplement MMS" koji leči kako teža oboljenja tako i depresiju, anksioznost, tuberkulozu. Mogao je da se kupi po ceni od 15 evra, a čak je bio registrovan na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) kao sredstvo za opšte namene, odnosno za dezinfekciju nehlorisane vode.

Izvor: BLIC 30.07.2011.

Arhiva vesti...

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraDetalji strane
apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi