Zdravstvo

Vesti :: Deo zdravstva radiće sat duže

doktor na terenuZdravstvene ustanove čiji je osnivač grad Beograd radiće duže jedan sat, odnosno radnim danom od 7 do 20 sati, odlučili su večeras odbornici Skupštine grada.

Odlukom o radnom vremenu zdravstvenih ustanova čiji je osnivač grad, domovi zdravlja će radnim danima raditi od 7 do 20 sati, a vikendom od 8 do 18.

Prema toj odluci, Apoteka "Beograd" će radnim danima raditi od 7 do 20 sati, a subotom od 8 do 15 sati, dok će dežurne apoteke u sastavu Apoteke "Beograd" radnim danima, vikendom i praznikom raditi bez prestanka.

Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata će radnim danima raditi od 7 do 20, a danima vikenda od 8 do 18 sati, dok cge stacionar u sklopu Zavoda raditi stalno, ranim danima, vikendom i praznikom.

Kliničko-bolnički centri za osobe koje se nalaze na stacionarnom lečenju, kao i Gradski zavod za hitnu medicinsku pomoć radiće bez prestanka radnim danima, vikendom i praznikom.

Odluka stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u Službenom listu grada Beograda, a zdravstvene ustanove su dužne da rad i organizaciju usklade sa odlukom u roku od 30 dana od njenog stupanja na snagu.

Izvor: B92 15.12.2011.

Arhiva vesti...

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraDetalji strane
apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi