Zdravstvo

Vesti :: Karte za bazen davaocima krvi

dobrovoljno davanje krviBesplatnim kartama za bazen biće nagrađeno 2.000 dobrovoljnih davalaca krvi, koji budu učestvovali u akciji koja sutra počinje.

Dobrovoljni davaoci mogu da daju krv u Institutu za transfuziju krvi Srbije radnim danima od 7 do 19 sati i subotom od 8 do 15h, u transfuziološkom autobusu na Trgu republike od 10 do 16h ili na svim ostalim punktovima gde budu organizovana dežurstva ekipa instituta.

Po dve karte za plivanje u terminima za građane na bazenima Sportskog centra "Tašmajdan" dobiće prvih 2.000 davalaca. Karte će važiti za kupanje u centralnom zatvorenom bazenu i to radnim danima od 6:30 do 8:30 sati, kao i po podne od 16 do 18h.

Za kupanje u otvorenom bazenu prekrivenom balonom termini su utorkom i četvrtkom od 18 do 20h, a ostalim danima od 12:30 do 15h. Akciju nagrađivanja dobrovoljnih davalaca organizovali su Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda, Sportski centar "Tašmajdan" i Institut za transfuziju krvi Srbije, uz podršku kabineta gradonačelnika, navedeno je u saopštenju.

Izvor: B92 18.12.2011.

Arhiva vesti...»

 

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraDetalji strane
apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi