Zdravstvo

Vesti :: Radovi u Institutu za majku i dete

xxxZa prvu fazu rekonstrukcije i adaptacije trećeg sprata Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta „Dr Vukan Čupić" Sekretarijat za zdravstvo izdvojiće šest miliona dinara.Na ovom spratu nalaziće se odeljenje za dnevnu hospitalizaciju hematoloških bolesnika, kao i odeljenja za gastroenterologiju, imunologiju i metabolizam. "Grad ove godine izdvaja finansijska sredstva za radove ili nabavku aparata za nekoliko zdravstvenih ustanova nad kojima nema osnivačka prava, a među njima je i Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta „Dr Vukan Čupić".


Za prvu fazu rekonstrukcije i adaptacije trećeg sprata ovog instituta izdvojeno je šest miliona, a u drugu će biti uloženo još četiri miliona dinara" - rekla je dr Dragana Jovanović, gradski sekretar za zdravstvo.

 

Sanacija dnevnog boravka u Šekspirovoj ulici

 

Za građevinsko-zanatske radove na objektu dečjeg dnevnog boravka u Šekspirovoj ulici, iz gradskog budžeta izdvojeno je 1.728.400 dinara. Organizacija ovog posla poverena je Centru za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju, u čijem sastavu se nalazi dnevni boravak.

"Da bi boravak u Šekspirovoj bb normalno funkcionisao dok se ne izgradi novi objekat, u njemu će se sanirati krov koji je propao, izgletovati zidovi i plafoni, postaviti nove vinas pločice, asfaltirati staze oko objekta, postaviti novi opšivci na krovnim prozorima, kao i novi oluci. I kada bude završen novi dnevni boravak, koji je u fazi izgradnje, u postojećem objektu ostaće Udruženje paraplegičara i još neke druge, srodne organizacije" - rekao je Vladan Đukić, sekretar za socijalnu zaštitu.

Izvor:STUDIO B

Arhiva vesti...»

 

 

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraDetalji strane
apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi