Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » KOSTI, ZGLOBOVI, MIŠIĆI, HRSKAVICA » Muravivit Gel-balzam LOSOS za hrskavicu 70 gr

KOSTI, ZGLOBOVI, MIŠIĆI, HRSKAVICA

Prirodni preparati namenjeni osobama koje imaju probleme sa kostima, mišićima, zglobovima, hrskavicom, tetivama ili ligamentima. Preporučuju se u slučaju: osteoartritisa, reumatoidni artritisa, gihta, mijalgije, Parkinsonove bolesti, multiple skleroze i za traume i prelome.


Muravivit Gel-balzam LOSOS za hrskavicu 70 gr
klikni za veći sliku

Muravivit Gel-balzam LOSOS za hrskavicu 70 gr

Ruski gel za obnovu hrskavice

cena: 1.614,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 70 gr
Poreklo: Rusija
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: odmah
Dostavu plaća: kupac

Ruski gel-balzam za telo „Losos" zaštitnog znaka „Muravivit" stimulator je aktivne regeneracije ćelija. Na bazi DNK iz mleka lososa, mravlje kiseline, hondrolona i kolagena kompleksno i blagotvorno deluje na strukturu mišićno-skeletnog sistema na ćelijskom nivou, smirujući upaljene interoreceptore, stimuliše aktivno obnavljanje oštećenih i ostarelih hrskavičnih tkiva i vlakana. Muravivit Gel-balzam „Losos" stimulator aktivne regeneracije ćelija, profesionalni gel-balzam za zglobove „Losos" (DNK iz mleka lososa) zaštitnog znaka Muravivit (sa osteohondrozom)
Gel-balzam za telo od lososa:

- ublažava bolove u zglobovima;
- vraća optimalni metabolizam u zglobnom području;
- uklanja „otpadne supstance" i višak mineralnih soli koji su formirali nakupljanje soli;
- štiti zglobove od stvaranja soli i proteina;
- čisti periartikularne sudove od holesterolskih plakova i izraslina;
- sprečava stvaranje krvnih ugrušaka u periartikularnim sudovima;
- poboljšava elastičnost intraartikularnih i vanzglobnih ligamenata zglobova;
- jača vlakna periartikularnih mišića;
- poboljšava elastičnost zidova zglobnih krvnih sudova;
- normalizuje cirkulaciju krvi u krvnim i limfnim sudovima, arterijama, venama, kapilarama zglobne hematopoetske mreže;
- optimizuje reprodukciju (proizvodnju) sinovijalne (interartikularne) tečnosti;
- neguje sinovijum (sinovijum obavija celu površinu zglobne šupljine i ligamente smeštene u zglobovima;
- bogat je živcima i posudama koji obezbeđuju metabolizam u zglobnoj šupljini i neguju zglobnu hrskavicu, a takođe pruža i dodatnu apsorpciju udara zglobova i povećava njihovu pokretljivost);

Za upale i bolove u zglobovima, periartikularnim i intraartikularnim tkivima uzrokovane metaboličkim poremećajima i taloženjem soli i proizvoda raspadanja (toksina) na ligamentima zglobova i tetiva mišića.

U slučaju problema u arterijsko-limfnom sistemu kostiju i periartikularne cirkulacione mreže uzrokovanih gubitkom elastičnosti arterija, kapilara i vena i stvaranjem izraslina na zidovima krvnih sudova.

Koristi se u kompleksnom lečenju zglobova i kičme:

sa osteohondrozom (taloženje soli), osteoartritisom, diskozom, herniranim diskom, lumbosakralnim radikulitisom, skoliozom, deformišućom spondiloartrozo;

sa artritisom i poliartritisom metaboličkog porekla, kalcificirajućim tendonitisom, gihtastim artritisom (giht),

sa pojavom koštanih izraslina (osteofita), sa bolnim promenama kičme povezanim sa uzrastom, kada se iznenada pojave prodorni bolovi u lumbalnoj regiji „lumbago";

sa lezijama lumbosakralnog pleksusa, neuralgijom, lumbagom, sa upalom išijasnog nerva (išijas).

Aktivni sastojci:

Sastav
Prečišćena voda, PEG-40 hidrogenirano ricinusovo ulje, glicerin, PEG 400, DNK iz mleka lososa, ciklometikon, karbopol 21, trietanolamin, ekstrakt cinkuefoil-a, morski minerali, bishofit, cetearil-alkohol, terpentinska emulzija, hondroisulfidni alkohol Trilon B, natrijum-hijaluronat natrijum PE 9010 (Fenoksietanol, Etilheksilglicerin).

AKTIVNI SASTOJCI:

Mravlji alkohol smiruje bol, ublažava upale; ubrzava mikrocirkulaciju i aktivira metaboličke procese, uzrokujući brz protok krvi u tretirano područje; poboljšava elastičnost zidova krvnih sudova; brzo provodi i prati aktivne sastojke u dublje slojeve dermisa.

DNK iz mleka lososa obnavlja i poboljšava elastičnost tkiva izgubljenu sa godinama, prirodni je imunomodulator, tj. poboljšava zaštitna svojstva tela; snižava nivo holesterola u krvi.

Terpentinska emulzija pomaže u normalizaciji metabolizma vodene soli, uklanjanju viška soli iz tela i, poput mravljeg alkohola, ima lokalni efekat zagrevanja, proširujući arterijske i venske sudove i povećavajući snabdevanje zgloba krvlju.

Natrijum hijaluronat, koji poboljšava svojstva podmazivanja i apsorpcije udara sinovijalne (intraartikularne) tečnosti, pomaže u hranjenju zglobne hrskavice i sprečava njeno uništavanje. Bischofite i močvarni cinkuefoil pomažu u ublažavanju bolova, poboljšavaju lokalno snabdevanje krvlju i imaju izraženo antiinflamatorno svojstvo.

Sok od crne ribizle (gihta bobica) odličan je izvor vitamina C, koji je uključen u proizvodnju kolagena u telu (protein koji je deo koštanog i hrskavičnog tkiva), kao i efikasan lek za čišćenje krvnih sudova.

Kolagen je „građevinski materijal" i osnova vezivnih tkiva, daje im snagu i elastičnost, osiguravajući pouzdano funkcionisanje mišićno-skeletnog sistema.

Hondrolon (iz hrskavice peraje ajkule) sprečava ispiranje kalcijuma iz zglobne kapsule, poboljšava metaboličke procese u koštanom tkivu, ubrzava oporavak hrskavičnog i vezivnog tkiva, a takođe pojačava proizvodnju sinovijalne (intraartikularne) tečnosti, sprečavajući razgradnju i uništavanje hrskavog i koštanog tkiva.
Muravivit gel od LOSOSA način primene :

Masaža na čistoj koži 3-4 puta dnevno. Kurs: 3-4 nedelje, 2 nedelje odmora, ponovite kurs.

Za puručena 2 kom je „BESPLATNA DOSTAVA"

Kreme i Melemi