Zdravstvo

Inel

Preduzeće INEL d.o.o. iz Novoga Sada bavi se distribucijom i proizvodnjom medicinske opreme. Postojimo 17 godina na ovom tržistu i uživamo izvesnu reputaciju i ugled. Oprema koju Vam nudimo je direktno iz proizvodnje ili uvoza, pa Vam možemo ponuditi ne samo povoljne cene nego i servis, rezervne delove, kompletnu tehničku podršku, instalaciju i obuku. Spektar proizvoda koje nudimo je veoma širok. Pri izboru stranih partnera sa kojima sarađujemo, rukovodili smo se pre svega kvalitetom proizvoda. Kompanije čiji smo distributeri odnosno zastupnici su renomirani svetski proizvođači medicinske opreme, poznati kako u svetu tako i na našem tržištu. INEL d.o.o. u svom standardnom programu radi desetak takvih proizvođača, pa je spektar naše ponude veoma širok.

Pozorišni Trg 4 

Novi Sad 

21000 

Srbija 

021/661-1660 

021/661-1272 

 

 

3434

Delatnosti
 

BESPLATNA PRIJAVA!!!

Prijavite BESPLATNO firmu u našu bazu podataka. Prijavom u bazu pomažete ažuriranju podataka

Prilikom pretrage baze prvo se listaju firme sa logotipom + linkom + mailom + ostalim podacima - plaćena opcija, dostupna svima, pa onda ostali po abecedi a sa osnovnim podacima.

Besplatnu prijavu možete uraditi odavde...

PRIJAVITE GREŠKU!!!

Ukoliko primetite grešku kod vas ili vama poznate firme molimo vas da nas kontaktirate. Za vas je potrebno da se prijavite u bazu i posle provere vaši podaci će biti ispravljeni. Za tuđe podatke molimo da nas kontaktirate odavde greška.

apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi
Stiga