Zdravstvo

O NAMA

Internet portal ZDRAVSTVO.RS pokrenula je Firma SARC Doo iz Novog Sada (osn. 2005.) sa ciljem da napravi jedan upotrebljiv pano usluga i informacija iz oblasti zdravstva.

Sama ideja o formiranju sajta proistekla je iz projekta koji mu je prethodio.
Naime, firma Sarc je, između ostalih aktivnosti početkom 2009 napravila i izdala "katalog Zdravstvo 09" koji je objedinjavao većinu relevantnih subjekata zdravstva. Atraktivnost izdanja nije izostala kao ni potražnja ciljne grupe.

Prapočeci sajta www.zdravstvo.rs su se zaista zasnivali na osnovi baze podataka od tadašnjih 6.000 subjekata i još po koju informaciju, čisto da se popuni prostor, ali ne zadugo. U saradnji sa programerom, veb dizajnerima, i ogromnim sopstvenim radom, stigli smo do tačke kada nam se ponekad čini da smo stvorili monstruma sa preko 50.000 indeksiranih strana na internetu, bazom podataka sa preko 8.000 subjekata, odličnom posećenosti, rejtingom na pretraživačima i ostalim što možete i sami da ocenite kada "proklikate" ovim sajtom .

Sada 2012.god sajt prerasta u prvi b2c (business to consumer) sajt u zdravstvu, jer je jedini obradio sve teme koje se odnose na zdravstveni sistem Srbije a kao takav je odlična platforma za promovisanje roba i usluga ove branše. Novina je da se od ove godine portal zdravstvo počeo baviti i temama bolesti a kroz te teme nudi jedinstven princip reklamiranja gde se kroz tekstove sugeriše na lečenju modernom medicinom ali paralelno pruža i ponuda prirodnih preparata koji mogu pomoći u samolečenju. Ponuda za sve.
Stalno ulaganje u razvoj novih servisa, uključivanje u razne akcije, priključivanje sajta na društvene mreže su naši sledeći zadaci. Ima još nešto.
Portal od 01.01.2013.god. u jednom delu sajta pokreće i online apoteku "LEK NA KLIK" gde jednim klikom možete naručiti lek za vašu bolest. Asortiman pokriva lekove za lečenje svih vrsta bolesti i svih organa a plod je sada već dugogodišnje saradnje sa mnogim proizvođačima i uvoznicima lekova i preparata. Obezbedili smo jednostavno poručivanje, bez predhodne registracije poručioca kao i brzu dostavu na vaš kućni prag.
Mi imamo lek za sve bolesti! Svi proizvodi su originalni!


Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraDetalji strane
apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi