Zdravstvo

ostali preparati


Preparat za lečenje hemoroida na biljnoj bazi.

Lečenje hemoroida novom metodom na biljnoj bazi. Hemoroidalni fitoterapiski flaster sa trosturkim dejstvom: biohemiskim, biofrekventnim i dejstvom preko akupunkturnih tačaka za samo nekoliko dana varaća  osmeh na lice.
BRZA, SIGURNA I JEDNOSTAVNA KUPOVINA,
bez registracije, NARUČI ODMAH !


Klikni za veću sliku

flastrer za lečenje hemoroida na biljnoj bazi

"HEMOFITOFLAST"

Hemoroidalni fitoterapiski flaster na biljnoj bazi

navesti br.kompleta

narudžba-proizvoda

Pakovanje:70 kom
Poreklo:
Srbija
Plaćanje:
pouzećem
Isporuka
: 2-3 dana
BESPLATNA DOSTAVA


Nova metoda u lečenju hemoroida

Hemofitoflaster deluje trostruko na hemoroide

Delovanje

1. Biohemisko delovanje putem biohemiskih jedinjanja koja se nalaze u komponenti na flasteru a koja su biljnog porekla (time se pojačavaju zidovi vena, sprečava se upala hemoroidnog čvorića a u slučaju prsnuća tog čvorića preparat deluje na brzom zarašćivanju i ublažavanju upale). Ovaj sastav ujedno može regulisati belo pranje kod žena i probleme sa prostatom kod muškaraca. Takođe, deluje i na jačanju zidova svih vena.

2. Biofrekventnim delovanjem preparata radi vraćanja normalnog bifrekventnog funkcionisanja venskog sistema (usled negativnih spoljašnih i unutrašnjih uticaja menja se i i biofrekvencija zida vena pa tako dolazi do njegovog slabljenja, preparat na flasteru svojim delovanjem to vraća u normalu jer je laserom obrađen tako da samo jednom frekvencijom deluje).

3. Delovanjem preko određene akupukturne tačke na meridijanu i uspostavljanju normalnog protoka životne energije (deluje na jačanje zidova svih vena, na poremećaje varenja i pasaže creva, na bolovima nogu prouzrokovanih proširenim venama, pa i na bolove zglobova nogu zbog reumatizma),

Blagotvorno dejstvo flastera primećuje se odmah nakon par sati od kako ste ga prilepili. Za neki dugotrajniji učinak mora se koristiti flaster nekoliko nedelja jer su to veoma male količine koncentrovanog ekstrata koje koža apsorbuje, ali zato nema nikakviš štetnih efekata.

Sama komponenta u flasteru ima dejstvo nekoliko meseci, međutim, biofrekventno delovanje gubi se nakon 40 – 45 dana tako da bi učinak bio kompletan treba uvek koristiti sveže napravljene flastere. Jedan flaster može stajati prilepljen za jednu akupukturnu tačku od 4 – 6 dana a kasnije ga zameniti drugim.

Kontraindikacije

Ne postoji kontraindikovano delovanje, jedino se može pojaviti malo crvenilo kože ako je neko alergičan na određene biljke. Tada se jednostavno skine flaster i sve se vraća u normalno stanje.

Način upotrebe

Blagotvorno dejstvo flastera primećuje se odmah nakon par sati od kako ste ga prilepili. Za neki dugotrajniji učinak mora se koristiti flaster nekoliko nedelja pa i meseci za neko potpuno izlečenje. Princip kao kod homeopatskog lečenja (male količine – veliki učinak).

Flastere menjati svaki dan, prva četri dana, posle napraviti pauzu od jednog dana pa opet prilepiti 5. par flastera i držati takođe 24 časa. Znači posle 4. flastera praviti pauzu od jedan dan. Posle 6. flastera napraviti pauzu od dva dana i prilepiti zadnji par. Dakle stavljati flaster: 1., 2., 3., 4., 6., 8, i 10. dana od početka stavljanja. Ako imate potrebu za još jednom kurom posle pauze od 3 – 5 dana ponovite. Tako dobijate jedinstveni tretman akupunkture u vašem domu. Veoma je bitno da tačku pravilno locirate. Za potpunu terapiju koristit ukupno pet tacaka kao na likama. Po dve na nogama i jedna koja se nalazi izmedu trticne kosti i anusa. Pažljivo staviti melem sa flasterom na tu tačku ako vam je zgodnije možete prvo staviti prstima melem pa preko njega flaster. Ako vam se i zgužva neki flaster upotrebite drugi rezervni.
Melem na flasteru nikako ne dirati pincetom ili bilo kojim metalnim predmetom, najpogodnije je sopstvenim prstima a nikako druga osoba da ga dira. Melem je identičan i na malim i na većim flasterima

Prilepiti flaster na unutrašnjoj strani noge na označenoj tački na slici. Lepi se istovremeno na obe noge. Dok upotrebljavate flastere preporuka je da se uzima po jedna kašika lanenog ulja dnevno.

Prilikom kupanja flaster skinuti i posle toga ga opet prilepiti. Melem flastera se može prebaciti na drugi flaster ali samo prstima nikako metalnom pincetom ili bilo kojim metalnim predmetom, Flastere držati što udaljenije od bilo kojeg električnog aparata ili instalacije.

SHANGQUI je 5. tačka meridijana slezine i nalazi se na preseku vertikalne linije koja prolazi prednjim rubom maleola, te horizontalne linije koja ide njegovim donjim rubom.

Flastere držati što dalje od bilo kog električnog aparata ili instalacije.

Jedno pakovanje flastera dovoljno je za terapiju od mesec dana.

Tačku ćete lakše naći ako iglom blago bockate taj predeo (označeno na fotografiji) i gde primetite pojačan senzibilitet to je ta tačka.

tačka 1 tačka 2 tačka 3
1 komplet: 1.100.- din 2 kompleta: 1.900.- din 3 kompleta: 2.600.- din

U polju "napomena poručioca" kod formulara za narudžbu proizvoda navesti broj kompleta.

INOSTRANSTVO CENA: 15 EURA sa troškovima isporuke(jedan komplet)
ZA ISPORUKU U INOSTRANSTVO ŠALJEMO INSTRUKCIJE PLAĆANJA

Pre nego što naručite proizvod posetite stranicu "uslovi korišćenja i narudžbe".


Proizvode možete naručiti i na telefon+381 (0)63 352 773
radnim danima od 9-13 i od 17-20 h
subotom od 9-13 h

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraDetalji strane
apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi