Zdravstvo

zdravstvena zaštita > lečenje na Kubi


LEČENJE NA KUBI

KONSULTANTSKI SAVETI U VEZI SA ZDRAVSTVENIM STANJEM PACIJENTA KAO I PRUŽANJE USLUGE KOMPLETNOG BOLNIČKOG LEČENJA NA KUBI

bolnica na kubi

Dugogodišnje poznanstvo sa vodećim kubanskim lekarima specijalistima rezultiralo je otvaranjem agencije Consulta al futuro. Consulta al futuro je prva i jedina zvanična agencija ove vrste koja je osnovana ne samo u Srbiji već i na prostorima bivše Jugoslavije i jedina agencija iz ovog regiona sa kojom mogu zvanično da komuniciraju u cilju pružanja konsultantskih saveta u vezi sa zdravstvenim stanjem pacijenta kao i pružanje usluge kompletnog bolničkog lečenja na Kubi.

Primarni cilj je pomoć ljudima čije je zdravlje ugroženo tako da zahvaljujući kubanskim naučnim dostignućima u tim oblastima može im se pomoći u lečenju i prevazilaženju iste.

Sekundarni cilj je da će svi ljudi koji budu želeli da čuju stručno mišljenje - konsultaciju lekara specijaliste sa Kube za određenu bolest, imati mogućnost da nas kontaktiraju.

Koje bolesti se leče na Kubi

Oblasti u kojima se Kubanska medicina naročito ističe i beleži uspešnost i značajne rezultate u svetu su onkologija (rak/kancer mozga, pluća, dojke, pankreasa itd.), dermatologija (vitiligo, psorijaza, alopecija), dijabetes (potpuno izlečenje gangrene stopala itd.), oftalmologija i Parkinsonova bolest.
Znanje, nivo profesionalne i stručne osposobljenosti, analitičnost, sistematičnost, kvalitet rada, posvećenost i detaljan pristup pacijentu je ono što karakteriše Kubanske lekare. Jedini razlog zbog kog ova naučna medicinska dostignuća nisu u masovnijoj upotrebi u svetu je ekonomska blokada u kojoj se Kuba trenutno nalazi, stoga je i otvaranje ovakve agencije u modelu kao Consulta al futuro bio dugotrajan proces.

  • nije neophodno putovanje na Kubu zbog lekarske dijagnostike;

  • pacijent se oslobada dodatnih troškova prevoza, smeštaja, boravka itd.

  • prevazilaženje jezičke barijere tj. nije neophodno znanje španskog jezika ( izuzev u slučaju da se pacijent odluči za putovanje).

Svim pacijentima koji nisu u mogućnostu da lično dostave medicinsku dokumentaciju, pružamo mogućnost dostave dokumentacije u elektronskoj formi.

Pacijent predlog sa Kube za plaćanje tretmana može platiti ili na racun Asocijacije kubanskih lekara ili na račun agencije.

Dostava lekova sa Kube bez dodatnih troškova

Kuba pored uspeha koji je ostavrila u lečenju mnogobrojnih bolesti, veliki uspeh beleži i u proizvodnji lekova. Veliki broj lekova originalno je proizveden na Kubi i zauzimaju prvo mesto u lečenju određenih vrsta bolesti, kao što su: HEBERPROT P75, HEBERPROT P, VIDATOX, MELAGENINA PLUS, CIMAVAX - EGF itd.

kubanski lekovi i vakcine
Samo ukoliko stručni tim lekara sa Kube u datoj terapiji prepiše neki od lekova koji se koriste u lečenju, naša agencija nudi mogućnost nabavke leka sa Kube.


Detalji strane
apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi