Zdravstvo

prirodni preparati

Prirodni preparati za mršavljenje

Kako da izmršavim lako i skinem kilograme? Kako izmršaviti prirodnim putem bez primene dijete i fizičkih vežbi?
Odgovor je prirodnim preparatima za mršavljenje. 
Prirodni preparati za mršavljenje mogu pomoći jer sagorevaju masne naslage, koriste se kao zamena za obrok, smanjuju apetit i pomažu kod održavanja željene težine. Efekti su vidljivi za samo nekoliko dana.
Ukoliko ste na naš sajt došli direktno preko ove stranice savetujemo vas da prvo pročitate naš tekst o gojaznosti i njenom uticijau na zdravlje.
Pronađite preparat za mršavljenje koji vam najviše odgovara.
BRZA, SIGURNA I JEDNOSTAVNA KUPOVINAbez registracije, NARUČI ODMAH !


preparat za mršavljenje

klikni za veću sliku

 

Slim Fit

Prirodni preparat za mršavljenje

cena: 3.600.- din

narudžba-proizvoda

Pakovanje:36 kapsula
Poreklo: Kina
Plaćanje:
pouzećem
Isporuka
: 2-3 dana
Dostavu plaća: kupac


"SLIM FIT"
100% PRIRODAN PREPARAT ZA MRŠAVLJENJE

Slim Fit proizveden je od prirodnih biljnih ekstrakta, BEZBEDAN JE I BEZ NUS POJAVA, REGULIŠE APETIT, IMA BRZO DELOVANJE I  GUBITAK TEŽINE NASTAJE ODMAH (sa prvim danom uzimanja kapsula),NEMA POTREBE ZA DIJETOM I VEŽBANJEM.

Proizvod beleži najbolje  prodajne rezultate  i  ima  veliku reputaciju među potrošačima širom sveta zahvaljujući izuzetnim efektima delovanja

1.Podštiče metabolizam masti i sprečava pretvaranje nemasne materije u masti
Funkcionalni sastojci Slim Fita održavaju balans između unesenih i potrošenih kalorija, regulišu unos dodatnih kalorija, sprečavaju pretvaranje nemasnih materija u masti, podstiču metabolizam masti i kontinuirano ih sagorevaju. Dakle, količina i sadržaj masnih ćelija u organizmu se održava i konstantno smanjuje. Jedinstveni mehanizam održavanja omogućuje blokiranje izvora masti i ubrzavanje metabolizma masti.
2. Čisto biljni ekstrakti koji podstiču sitost i efikasno regulišu unos masti
Sirovinski sastav uključuje ekstrakte gorke narandže, semena kasija cimeta, semena bisernog ječma i lista duda. Proizvod sadrži glukomanan koji omogućuje absorpciju vode. Ubrzo nakon unosa proizvoda dolazi do formiranja viskozne otopine koja oblaže želudac i utiče na smanjenje apetita, podsticanje sitosti i kontrolu unosa masti.
3. Opuštanje i umirivanje creva i čišćenje digestivnog sistema
Seme kasija cimeta je efikasno u podsticanju diureze (pojačanog izlučivanja mokraće), opuštanja creva, što omogućuje izbacivanje produkata metabolizma i neabsorbovanog viška masti, kao i toksina, čišćenje crevnog sistema i istovremeno efikasno sprečava pojavu konstipacije i na taj način obezbeđuje gubitak viška masti akumulirane na pojedinim delovima tela.

SIGURAN PUT KA ZDRAVOM I LEPOM TELU

SASTAV: U sastavu Slim Fit su biljke koje utiču na funkciju mršavljenja i održavanja vitke linije. Ekstrakti biljaka kao što su trava za mršavljenje, biserni ječam, taragon, ljuska semena psvlliuma, bambusovi izdanci, lotos itd. pažljivo se izdvajaju, a potom se primenom moderne tehnologije pročišćavaju da bi se na kraju dobio proizvod koji ima sledeće efekte:

1.    Slim Fit ograničava delovanje lipaze u želucu i probavnom kanalu kako bi sprečio absorpciju masti iz konzumirane hrane. Efekti preparata manifestuju se u stolici masnog (uljnog) sadržaja, što praktično znači da se izluči ista količina masti koja je i unesena.

2.   Slim Fit poboljšava metabolizam i osnovnu metaboličku stopu (BMR) sagorevanja masti, odnosno povećava potrošnju telesne energije. Telesna masnoća se raziaže na toplotu, uglien dioksid i vodu. Ovaj proizvod ne snižava samo višak masti u vašem organizmu, već i obezbeđuje mnoge vrste aminokiselina i elemenata u tragovima kao što su bakar, gvožđe, fosfor, kalcijum, kalijum, cink i selen. U međuvremenu utiče na aktiviranje telesnih ćelija i postizanje balansa u telesnoj mikrocirkulaciji, istovremeno eliminišući dugotrajno akumulirane toksične elemente. Slim fit poseduje jedinstvene funkcije koje omogućavaju mršavljenje, eliminaciju toksina i regulisanje masti u organizmu.

Mršavljenje na prirodan način

prirodni preparat Slim Fit ograničava delovanje iipaze u žeiucu i probavnom kanalu kako bi sprečio absorpciju masti iz konzumirane hrane. Efekti Slim Fit preparata manifestuju se u stolici masnog (uljnog) sadržaja, što praktično znači da se izluči ista količina masti koja je i unesena.

NAMENA: namenjeno osobama od 18 do 60 godina starosti
PRIMENA: uzima se jedna kapsula dnevno pre ili posle doručka
ČUVANJE:čuvati na sobnoj temperaturi, suvom i tamnom mestu
ROK TRAJANJA: 24 meseca
NAPOMENA: proizvod nije pogodan za trudnice, kardio-vaskularne bolesnike i apoplektičare
Pre nego što naručite proizvod molimo vas da posetite stranicu "uslovi korišćenja i narudžbe" .


prirodni preparat za mršavljenje

klikni za veću sliku

 

Slim Code

Prirodni preparat za mršavljenje

cena: 3.700.- din

narudžba-proizvoda
Pakovanje:36 kapsula
Poreklo: Kina
Plaćanje:
pouzećem
Isporuka
: 2-3 dana
Dostavu plaća: kupac

"SLIM CODE"

100% PRIRODAN PREPARAT ZA MRŠAVLJENJE

Prirodni preparat za mršavljenje Slim Code napravljen je od rafinisanih i prečišćenih ekstrata jedinstvenih biljaka koje su u provinciji Junan hiljadama godina priznate i poznate kao najistaknutije među zelenom vegetacijom i čiji ekstrakti se dobijaju primenom složenih modernih tehnologija. Funkcionalni test pokazuje da je prilikom konzuimiranja Slim code preparata moguće izgubiti od 3 do 5 kg za mesec dana bez povratnih ili negativnih sporednih efekata. Proizvođač ovog preparata poseduje fabriku GMP odobrenu od strane državnog ministarstva za hranu i lekove SFDA. Zahvaljujući izuzetnim efektima delovanja Slim code beleži najbolje prodajne rezultate i ima veliku reputaciju među potrošačima širom sveta.

1. Slim code podstiče metabolizam i sprečava pretvaranje nemasne materije u masti. Funkcionalni sastojci odrzavaju balans između unesenih i potrošenih kalorija,regulišu unos dodatnih kalorija i podstiču sagorevanje masti. Dakle, količina i sadržaj masnih ćelija u organizmu se održava i konstantno smanjuje. Jedinstveni mehanizam održavanja omogućuje blokiranje izvora masti i ubrzavanje metabolizma masti.

2.Čisto biljni extrati u sastavu Slim code preparata za mršavljenje podstiču sitost i efikasno regulišu unos masti. Sirovinski sastav uključuje extrate gorke narandže,semena kasija cimeta, semena bisernod ječma i lista duda. Proizvod sadrži glukoman koji omogućuje absorbciju vode. Ubrzo nakon unosa proizvoda dolazi do formiranja viskozne otopine koja oblaže želudac i utiče na smanjenje apetita,podsticanje sitosti i kontrolu unosa masti

3. Slim code deluje na opuštanje i umirivanje creva i čisćenje digestivnog sistema. Seme kasija cimeta je efikasno u podsticaju diureze (pojačanog izlucivanja mokraće),opuštanje creva,što omogućuje izbacivanje produkata metabolizma i neapsorbovanog viška masti, kao i toksina, išćenje crevnog sistema i istovremeno efikasno sprečava pojavu konstipacije i na taj način obezbeđuje gubitak viška masti na pojedinim delovima tela.

Slim code - način upotrebe:

* 1 kapsula dnevno,pola sata pre ili posle doručka.

* Ne uzimati više od jedne kapsule dnevno.

* Pijte što više mlake vode jer time pospešujete bolji efekat kapsule u eliminaciji toksina i ubrzavanju metabolizma

* Nemojte se izgladnjivati,ne preskačite obroke jer time usporavate metabolizam,umesto toga jedite manje porcije u toku dana,time ubrzavate metabolizam i čistite ga biljnim mešavinama koje se nalaze u kapsulama.

* Upotreba alkohola tokom konzumiranja kapsula za mršavljenje nije preporučljiva,to ce usporiti proces mršavljenja.

NAMENA: namenjeno osobama od 18 do 60 godina starosti
ČUVANJE:čuvati na sobnoj temperaturi, suvom i tamnom mestu,Držati van domašaja dece

NAPOMENA: proizvod nije pogodan za trudnice, dojilje i kardio-vaskularne bolesnike.


Proizvode možete naručiti i na telefon+381 (0)60 352 7733
radnim danima od 9-13 i od 17-20 h
subotom od 9-13 h

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraDetalji strane
apoteka prirodni preparati
Myo Inositol - Super vlakna
Lečenje na Kubi