Zdravstvo

ostali preparati


Preparati za sprečavanje prekomernog-pojačanog znojenja i neugodnog mirisa znoja.


Kako zaustaviti znojenje?
Preparati koji sprečavaju znojenje na svim delovima tela : pod pazuhom, na dlanovima, stopalima, preponama i licu. Rešite se neugnog mirisa i mrlja na odeći. Pre nego poručite bilo koji preparat pročitajte naš tekst o Hiperhidrozi - pojačanom znojenju.


BRZA, SIGURNA i JEDNOSTAVNA KUPOVINA, bez registracije, NARUČI ODMAH!


sprej protiv znojenja

Naziv proizvoda:

Perspi-Guard® sprej

Preparat protiv znojenja

Proizvođač: BUYINCONFIDENCE LTD – VELIKA BRITANIJA

Pakovanje:50ml

klikni za veću sliku

Cena: 2.370.- RSD (sa PDV-om)


Perspi-Guard® garantuje 100% zaštitu kada Vam je najpotrebnija
Perspi-Guard® ne ostavlja bele mrlje na odeći kad je suva.

Perspi-Guard® bočica od 50ml traje 6 meseci u regularnoj upotrebi.

OPIS:
Antipespirant Perspi-Guard® sprej protiv znojenja je klinički odobreno sredstvo koje osigurava 5-dnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa. Perspi-Guard sprej pruža potpunu zaštitu, prijatan osećaj, a time i samopouzdanje.
Perspi-Guard®  je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo uz dodatne testove za efikasno delovanje.

Primena:
Antiperspirant Perspi-Guard® može se bezbedno primeniti na svim vrstama zdrave kože i to na više mesta na telu, kao što su pazuh, stopala, dlanovi i prsa/leđa. Perspi-Guard® sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od vrlo teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja) a istovremeno, dovljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije. Idealan je za primenu kod bitnih događaja poput: venčanja, zabava, poslovnih sastanaka, javnih nastupa i stresnih situacija. Perspi-Guard® namenjen je ženama i muškarcima, nema mirisa pa se nakon njegove primene može upotrebiti i mirisni dezodorans.

Doziranje:

Prvi tretman kod Perspi Guarda® traje pet večeri za redom, nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Nakon toga koristi se jednom ili dva puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise Prsnite sprejom 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro slobodno se istuširajte ili operite kao i obično. Antiperspirant Perspi-Guard® može se primenjivati ispod pazuha, na dlanovima, stopalima, grudima i ledjima. Korišćenje mirisnih dezodoransa je dozvoljeno. Sledeće jutro izvršite vašu uobičajenu higijenu, stavite omiljeni parfem i osmeh na lice.

Neželjena dejstva:
Ukoliko dodje to iritacije kože prestati sa korišćenjem, ne nanositi na oštećenu kožu.
Ne dovoditi u kontakt sa očima.
Rok trajanja:

12 meseci od momenta otvaranja.
Bočica Perspi-Guard® spreja protiv znojenja pri regularnoj upotrebi traje oko 6 meseci.
Plaćanje: Pouzećem
Isporuka: Nekom od kuririskih službi po zvaničnom cenovniku(200-250.00 din)

Na našem tržištu ne postoji efikasniji ili po vrednosti bolji proizvod.

100% EFIKASAN !!!     NARUČITE ODMAH!


Novi Perspi-Guard-Sensitive

Naziv proizvoda:

Perspi Guard Sensitive®

Preparat protiv pojačanog znojenja

Proizvođač: BUYINCONFIDENCE LTD – VELIKA BRITANIJA

Pakovanje:50ml

klikni za veću sliku

Cena: 3.250.- RSD (sa PDV-om)


Perspi Guard Sensitive® bez aluminijuma!
Perspi Guard Sensitive®
bez alkohola!
Perspi Guard Sensitive®
bez parabena!


OPIS:
Antiperspirant Perspi Guard Sensitiv® su stvorili italijanski naučnici iz područja kozmetike i nutricije, a deluje poput botox injekcija u pazuhu. Botulinski toksin vrlo je efikasan u smanjivanju nivoa znojenja jer blokira specifične belančevine koje otpuštaju acetilholin. Acetilholin je hemijski neurotransmiter, a telo ga proizvodi kao glasnika nervnom sistemu da je telu potrebno znojenje. Ako se acetilholina stvara previše, telo počinje pojačano da se znoji. Perspi Guard Sensitive stvoren je da deluje protiv takve nagle situacije i vraća znojenje u normalne granice.
Perspi Guard Sensitive® ne sadrži ni alkohol ni aluminijum, izuzetno je nežan i može se upotrebljavati i na delovima tela gde se uobičajena sredstva protiv znojenja ne preporučuju, a to su prepone i glava odnosno LICE.

Uprkos tome što je blag i dalje je izrazito delotvoran kad se primenjuje pod pazuhom na dlanovima i stopalima.

Sastav:
Perspi Guard Sensitiv® sadrži visoko kvalitetni pentapeptid, koji se zove CH3, i koje se obično nalazi u luksuznim kremama za tretman protiv starenja kože kao i u losionima iste vrste. Taj bazični sastojak uz naprednu delotvornost dodatnih pobuđivača i esencijalnog dodatka čajevca i limunovog ulja prodire u dublje delove kože radi delotvornog blokiranja proteina koji otpuštaju "signale" znojnim žlezdama za početak znojenja i na taj način deluje jednako kao i injekcija Botox-a. Perspi Guard Sensitive® tretira pojačano znojenje na isti način, a za samo deo skupog troška i važno – bez upotrebe igle!!!
Delovanje:
Naučne studije su pokazale da Antiperspirant Perspi Guard Sensitiv® ima u potpunosti istu delotvornost i maksimalnu snagu antiperspirantnog delovanja kao i ostali antiperspiranti koji sadrže 10% aluminijum hlorida, što proizvod čini izrazito privlačnim, u odnosu na ostale bezaluminijumske antiperspirante koji su do sada nudili samo limitiranu zaštitu od znojenja i neprijatnog mirisa.

Doziranje:

Perspi Guard Sensitiv® primjenjujte 30 večeri za redom, jer će te tada postići najbolje rezultate, a nakon toga počnite ga primenjivati svako drugo veče. Bočica od 50 ml gela regularnom upotrebom traje oko 2 meseca.
Perspi Guard Sensitive® vam omogućuje slobodu kretanja s maksimalnom snagom, bez hemijskih dodataka!

Neželjena dejstva:
Perspi Guard Sensitiv®je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo uz dodatne testove za efikasno delovanje. Ukoliko dodje to iritacije kože prestati sa korišćenjem, ne nanositi na oštećenu kožu. Ne dovoditi u kontakt sa očima.
Rok trajanja:

Dve godine od momenta otvaranja.
Bočica Perspi Guard Sensitiv® protiv znojenja pri regularnoj upotrebi traje oko 6 meseci.
Plaćanje: Pouzećem
Isporuka: Nekom od kuririskih službi po zvaničnom cenovniku(200-250.00 din)

Antiperspirant Perspi Guard Sensitiv®vam omogućuje slobodu kretanja s maksimalnom snagom, bez hemijskih dodataka! Perspi Guard Sensitiv® namenjen je ženama i muškarcima svih uzrasta.


100% EFIKASAN !!!     NARUČITE ODMAH!

Pre nego što naručite proizvod molimo vas da posetite stranicu "uslovi narudžbe" .


NOVO!   NOVO!   NOVO!   NOVO!   NOVO!


dezodorans protiv prekomernog znojenja
Perspi-Rock dezodorans

Perspi-Rock - prirodni dezodorans od mineralnih soli, poznati pod imenom "Tawas" dobijenih iz drevnih rudnika azije. Ovi mineralni su korišćeni vekova i daju pravo osveženje u umerenoj protekciji od prekomernog znojenja i neprijatnih mirisa znoja tokom 24 sata.

gel za tusiranje protiv prekomernog znojenja
Perspi Guard Antibakterijski Gel za Tuširanje

Perspi Guard Antibakterijski Gel za Tuširanje je specijalno formulisan kako bi efikasno i ciljano smanjio neprijatne mirise znoja prouzrokovane prekomernim znojenjem poznatije kao Bromohidroza. Aktivni sastojci u Perspi Guard Antibakterijskom Gelu za tuširanje smanjuju i sprečavaju razvoj bakterija.


Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraDetalji strane
apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi