Zdravstvo

prirodni preparati


Prirodni preparati za jačanje imuniteta

Imunitet , ojačajte imuni sistem jer on predstavlja odbrambeni mehanizam našeg organizma. Imuni sistem je najvažniji za naše zdravlje, jačanjem imunog sistema štitite organizam od virusa, bakterija, gljivica, parazita i ostalih mikroorganizma. Jačanjem imuniteta smanjujete mogućnost nastanka tumora jer jak imuni sistem uništava svaki patogen. Prirodni preparati za jačanje imunog sistema ujedno i pročišćavaju organizam od toksina prouzrokovanih hranom, alkoholom, kafom i cigaretama...prirodni preparat za jačanje imuniteta

Hunza - B17  ekstrakt koštice kajsije je dodatak ishrani sa primenom kod jačanja imuniteta, detoksikacije organizma kao i kod lečenja najtežih bolesti. Sadrži Ekstrakt koštica kajsije, Ekstrakt Reishi gljive i Vitamin C. Može se koristiti i kao preventiva kod nastanka mnogih oboljenja i svih vrsta kancera.

prirodni preparat za jačanje imuniteta

Med sa Mumio je dodatak ishrani koji nauka stavlja (mumie) u biostimulatore prvog reda, eliksir koji „diže iz mrtvih". Med sa mumio ima široku primenu a najefikasniji kod: lečenja želuca i stomačnih problema, reguliše sekretornu funkciju creva, poboljšava rad jetre, bubrega i drugih organa .Mumio (mumie)pospešuje proces stvaranja krvnih elemenata, brzava isceljenje traumatskih povreda i postoperativnih rana i kod opekotina svih stepena. Jača imunitet i pozitivno utiče na rad kardio-vaskularnog sistema.

prirodni preparat za jačanje imuniteta

Apitok je prirodni dodatak ishrani napravljen na bazi pčelinjih proizvoda. Apitok u sebi objedinjuje jaka metabolistička antioksidnatna svojstva matičnog mleča i imunostimulativno delovanje propolisa. Sastav Apitoka izuzetno deluje na podizanje imuniteta i poboljšanju opšteg stanja celog organizma.


prirodni preparat za jačanje imuniteta

Formula RA u svom sastavu ima ekstrakt voskovog moljca koji u ishrani ili kozmetici ima veoma blagotvoran uticaj na tkiva i organe ljudskog organizma. Koristi se za jačanje imuniteta , poboljšava i ubrzava procese regeneracije, ima efekat podmlađivanja tkiva, efikano čisti krv i krvne sudova, normalizuje nivoa holesterola , pozitivno utiče na srčani mišić, oporavlja i revitalizuje ceo organizam posle hemio i radio terapije i izuzetne rezultate daje kod lečenja Tuberkuloze i oporavka posle insulta (moždanog udara).

prirodni preparat za jačanje imuniteta

Mumimel (Mumie u medu sa propolisom) je neophodan dodatak ishrani za jačanje imuniteta preventivu i pomoć u lečenju prehlada, viroza, upala, za ubrzani oporavak posle bolesti, povreda, hemoterapije i zračenja. 

prirodni preparat za jačanje imuniteta

Hayat-NS  prirodni preparat za jačanje imuniteta sačinjen od lekovitog i začinskog bilja s medom. Primena Hayat NS sirupa je i za : protiv virusnih i bakterijskih infekcija, anemije i pojačanog stresa kao i posle zračne i hemioterapije.

prirodni preparat za jačanje imuniteta

Reishiperna sirup za jačanje imuniteta, deluje preventivno, kao čistač organizma, sprečava i otklanja probleme izazvane bakterijama, virusima i Candidom albicans.Reishiperna sirup pomaže, održava i reguliše metabolizam i mehanizam normalnog funkcionisanja organizma.  Povećava sposobnost samoodbrane organizma podešavajući imuni odgovor.Prirodni preparati za jačanje imuniteta (preko 25 u ponudi) su preseljeni u našu online apoteku "LEK na KLIK"

lek na klikVaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraDetalji strane
apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi