Zdravstvo

INTERFORM

KOMPANIJA INTERFORM osnovana je u Srbiji od matične kompanije Interform Švedska 1990 godine. Vlasnik i osnivač je gospodin Mihailo Cane Stefanović sa 100% vlasništvom. Bili smo prva privatna kompanija za proizvodnju higijenskih proizvoda u tadašnjoj Jugoslaviji. Od kada smo počeli sa proizvodnjom naš moto je da proizvodimo visoko kvalitetne proizvode uz pristupačne cene sa odabranim sirovinama najvećom pažnjom od vodećih evropskih proizvodača. Proizvodne hale su nove i moderne sa poslednjom generacijom proizvodnih linija. Naša kontrola kvaliteta je na najvećem nivou sa sopstvenom laboratorijom gde redovno kontrolišemo proizvode i razvijamo nove.

Beogradski put bb 

Valjevo 

14000 

Srbija 

014/286-111 

014/286-112 

 

 

2221

Delatnosti
 

BESPLATNA PRIJAVA!!!

Prijavite BESPLATNO firmu u našu bazu podataka. Prijavom u bazu pomažete ažuriranju podataka

Prilikom pretrage baze prvo se listaju firme sa logotipom + linkom + mailom + ostalim podacima - plaćena opcija, dostupna svima, pa onda ostali po abecedi a sa osnovnim podacima.

Besplatnu prijavu možete uraditi odavde...

PRIJAVITE GREŠKU!!!

Ukoliko primetite grešku kod vas ili vama poznate firme molimo vas da nas kontaktirate. Za vas je potrebno da se prijavite u bazu i posle provere vaši podaci će biti ispravljeni. Za tuđe podatke molimo da nas kontaktirate odavde greška.

apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi