Zdravstvo

INNOVA MD GROUP

Iako relativno mlada kompanija na našem tržištu INNOVA MD GROUP d.o.o. je za kratko vreme poslovanja ostvarila veoma dobre rezultate u konkurentskom okruženju medicinske industrije u oblasti ortopedije. Profesionalan i edukovan tim zaposlenih doprinosi efektivnom i fleksibilnom poslovanju iskljucivo orijentisanom ka potrebama naših klijenata. Od osnivanja pa do danas konstantno unapredjujemo naše poslovanje i nastojimo da radimo u skladu sa dobrom distibutivnom praksom.

Bavimo se uvozom proizvodnih programa visoko kvalitetne medicinske opreme iz oblasti ortopedije a INNOVA MD GROUP je ovlašceni distributer i uvoznik jednog od vodecih svetskih proizvodjaca BIOMET. Pored toga distribuiramo i potrošni materijal koji se koristi kod operacija za jednokratnu upotrebu kao što su mantili, kape, maske, hirurški setovi i ostali proizvode po zahtevima naših kupaca.

Terazije 38 

Beograd 

11000 

Srbija 

011/361-3060 

 

 

 

4055

Delatnosti
 

BESPLATNA PRIJAVA!!!

Prijavite BESPLATNO firmu u našu bazu podataka. Prijavom u bazu pomažete ažuriranju podataka

Prilikom pretrage baze prvo se listaju firme sa logotipom + linkom + mailom + ostalim podacima - plaćena opcija, dostupna svima, pa onda ostali po abecedi a sa osnovnim podacima.

Besplatnu prijavu možete uraditi odavde...

PRIJAVITE GREŠKU!!!

Ukoliko primetite grešku kod vas ili vama poznate firme molimo vas da nas kontaktirate. Za vas je potrebno da se prijavite u bazu i posle provere vaši podaci će biti ispravljeni. Za tuđe podatke molimo da nas kontaktirate odavde greška.

apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi
Stiga