Zdravstvo

BWC D.o.o.

BWC Beograd je osnovan maja 1992. godine kao druga u nizu firmi BWC grupacije. Matična firma je osnovana 1991. godine u Budimpešti koja je u to vreme već počela da se izdvaja kao najvažniji poslovni centar centralne i istočne Evrope. Za razliku od BWC firmi u drugim zemljama koje se isključivo bave trgovinom, BWC Beograd je proširilo svoju delatnost i na proizvodnju. 1997.godine firma je registrovana za proizvodnju medicinskih sredstava i počela je sa radom Fabrika medicinskih igala u Lazarevcu u okviru posebne poslovne jedinice BWC Dispomedic. Igle za jednokratnu upotrebu registrovane su pod nazivom Microject ®. Najsavremenija oprema je nabavljena iz Italije od prestižnog američkog proizvođača u ovoj oblasti KAHLE S.p.a. Proizvodnja medicinskih igala je organizovana u skladu sa plavilima dobre proizvođačke prakse. Sve ovo je rezultiralo respektivnim učešćem od cca. 30% učešća na domaćem tržištu igala za jednokratnu upotrebu.

Beogradska 129-131 

Beograd 

11277 

Srbija 

011/840-8654 

011/840-8659 

100833263 

7895585 

2172

Delatnosti
 

BESPLATNA PRIJAVA!!!

Prijavite BESPLATNO firmu u našu bazu podataka. Prijavom u bazu pomažete ažuriranju podataka

Prilikom pretrage baze prvo se listaju firme sa logotipom + linkom + mailom + ostalim podacima - plaćena opcija, dostupna svima, pa onda ostali po abecedi a sa osnovnim podacima.

Besplatnu prijavu možete uraditi odavde...

PRIJAVITE GREŠKU!!!

Ukoliko primetite grešku kod vas ili vama poznate firme molimo vas da nas kontaktirate. Za vas je potrebno da se prijavite u bazu i posle provere vaši podaci će biti ispravljeni. Za tuđe podatke molimo da nas kontaktirate odavde greška.

apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi
Stiga