Zdravstvo

BEOKLINIKA poliklinički centar

Zdravstvena ustanova opšta bolnica Beoklinika osnovana 2004. godine nalazi se na dve lokacije u Beogradu. Hospitalni deo sa operacionim blokom smešten je u ulici Vojvode Stepe 323 na opštini Voždovac, dok se poliklinički deo nalazi u Maglajskoj ulici br. 30 na Dedinju. U polikliničkom delu našim pacijentima pružamo veliki broj usluga iz preventivne medicine, dijagnostike i terapije većine oboljenja. Na jednom mestu objedinjeno je više medicinskih grupacija sa ciljem da se zadovolje svetski standardi u dijagnostici i lečenju pacijenata. U svom sastavu imamo najmodernije opremljene ambulante za internu medicinu (kardiologija, pulmologija, nefrologija, reumatologija, endokrinologija, gastroenterologija, hematologije itd) pedijatriju, urologiju, ginekologiju i hirurgiju kao i vrhunske konsultatnte iz oblasti dermatovenerologije, ORL, neuropsihijatrije, ortopedije i mnogih drugih grana medicine.

Maglajska 30 

Beograd 

11000 

Srbija 

011/266-2650 

01/367-4264 

105337790 

17701231 

16179

Delatnosti
 

BESPLATNA PRIJAVA!!!

Prijavite BESPLATNO firmu u našu bazu podataka. Prijavom u bazu pomažete ažuriranju podataka

Prilikom pretrage baze prvo se listaju firme sa logotipom + linkom + mailom + ostalim podacima - plaćena opcija, dostupna svima, pa onda ostali po abecedi a sa osnovnim podacima.

Besplatnu prijavu možete uraditi odavde...

PRIJAVITE GREŠKU!!!

Ukoliko primetite grešku kod vas ili vama poznate firme molimo vas da nas kontaktirate. Za vas je potrebno da se prijavite u bazu i posle provere vaši podaci će biti ispravljeni. Za tuđe podatke molimo da nas kontaktirate odavde greška.

apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi
Stiga