Zdravstvo

GSN Group d.o.o.

Kompanija GSN Group d.o.o. osnovana je 2007. godine u Beogradu, sa idejom da proizvodi prirodne eliksire, pomade, kreme i druge preparate, na ekološkoj bazi, bez dodavanja aditiva i konzervansa. Međutim, potpisivanjem ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji sa kompanijom Belchem iz Beograda, oformljena je proizvodnja prirodnih OTC preparata po najsavremenijim svetskim farmaceutskim metodama. Počinje se od strogo kontrolisane nabavke prirodnih sirovina, koja se vrši u posebno opremljenim laboratorijama koje je akreditovala država. Tako kontrolisane sirovine skladište se u magacinima koji su posebno opremljeni za njihovo čuvanje, uz periodične kontrole nadležnih inspekcija.

Železnička 15, Zemun 

Beograd 

11080 

Srbija 

011/373-9192 

011/373-9193 

105487066 

20395702 

2398

Delatnosti
 

BESPLATNA PRIJAVA!!!

Prijavite BESPLATNO firmu u našu bazu podataka. Prijavom u bazu pomažete ažuriranju podataka

Prilikom pretrage baze prvo se listaju firme sa logotipom + linkom + mailom + ostalim podacima - plaćena opcija, dostupna svima, pa onda ostali po abecedi a sa osnovnim podacima.

Besplatnu prijavu možete uraditi odavde...

PRIJAVITE GREŠKU!!!

Ukoliko primetite grešku kod vas ili vama poznate firme molimo vas da nas kontaktirate. Za vas je potrebno da se prijavite u bazu i posle provere vaši podaci će biti ispravljeni. Za tuđe podatke molimo da nas kontaktirate odavde greška.

apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi