Zdravstvo

MP-EXPETA d.o.o.

Uvažavajući misiju preduzeća izabrano je i ime "MP - EXPERTA" Medical Products koje korisnicima mora da obezbedi značajne prednosti kako u pogledu kvaliteta rezultata, tehničkih perfomansi tako i efekata poslovanja. "AMP DIAGNOSTICS" čiji smo zastupnici za jugoistočnu Srbiju, prema standardima IVD direktive 98/79/CE, proizvode reagense koje koriste poznati biohemijski i hematološki sistemi analizatora. Korišćenjem proizvoda AMP, naši potrošači, ostvaruju značajne materijalne uštede bez ikakvog uticaja na pouzdanost i kvalitet performansi dobijenih rezultata. Zahvaljujući saradnji sa poznatim i iskusnim proizvođačima opreme iz različitih zemalja, u mogućnosti smo da našim potrošačima ponudimo pouzdane sisteme analize, uključujući i stručnu tehničku podršku. "MP - EXPERTA" je mlado preduzeće sa brzim razvojem, specijalizovana za transfer moderne i pouzdane tehnologije namenjene laboratorijskoj dijagnostici. Od 2008 godine, kada je preduzeće osnovano, cilj je bio snabdevanje bolnica i privatnih laboratorija proizvodima i uslugama najvišeg kvaliteta, sa fokusom na kliničku hemiju i hematologiju.

Episkopska 25 

Nis 

18000 

Srbija 

018 290 190 

018 290 191 

105832818 

20469277 

1381

Delatnosti
 

BESPLATNA PRIJAVA!!!

Prijavite BESPLATNO firmu u našu bazu podataka. Prijavom u bazu pomažete ažuriranju podataka

Prilikom pretrage baze prvo se listaju firme sa logotipom + linkom + mailom + ostalim podacima - plaćena opcija, dostupna svima, pa onda ostali po abecedi a sa osnovnim podacima.

Besplatnu prijavu možete uraditi odavde...

PRIJAVITE GREŠKU!!!

Ukoliko primetite grešku kod vas ili vama poznate firme molimo vas da nas kontaktirate. Za vas je potrebno da se prijavite u bazu i posle provere vaši podaci će biti ispravljeni. Za tuđe podatke molimo da nas kontaktirate odavde greška.

apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi
Stiga