Zdravstvo

Interfortas Medical

osnovan je 2003. godine kao plod dugoročne poslovno-tehničke saradnje između srpske firme Interfortas i holandske firme Rodin Technology, sa prevashodnim ciljem da na lokalnom tržištu implementira i postavi nove standarde u opremanju savremenom dijagnostičkom opremom. Interfortas Medical je bazirana kao inženjering firma koja je od samog početka imala internacionalni karakter, uključujući široku mrežu odličnih poslovnih kontakata u svetu za nabavku opreme i delova , kao i tehničku podršku i saradnju sa stranim firmama koje su zajednički radile na realizaciji kompleksnih projekata opremanja raznovrsnom dijagnostičkom opremom. Osnivanjem većeg broja klinika i ordinacija na lokalnom tržištu, Interfortas Medical je za kratko vreme postao lider među firmama u regionu unoseći potpuno nove ideje i koncepte u formiranju dijagnostičkih centara, prevashodno u privatnoj praksi. Kontinualni razvoj i novi koncept delovanja posebno je naglašen u mogućnosti ponude “ključ u ruke” za MRI, CT i X-Ray projekte.

Devaldovih 1 

Beograd 

11080 

Srbija 

011/269-7042 

011/260-0305 

 

 

2678

Delatnosti
 

BESPLATNA PRIJAVA!!!

Prijavite BESPLATNO firmu u našu bazu podataka. Prijavom u bazu pomažete ažuriranju podataka

Prilikom pretrage baze prvo se listaju firme sa logotipom + linkom + mailom + ostalim podacima - plaćena opcija, dostupna svima, pa onda ostali po abecedi a sa osnovnim podacima.

Besplatnu prijavu možete uraditi odavde...

PRIJAVITE GREŠKU!!!

Ukoliko primetite grešku kod vas ili vama poznate firme molimo vas da nas kontaktirate. Za vas je potrebno da se prijavite u bazu i posle provere vaši podaci će biti ispravljeni. Za tuđe podatke molimo da nas kontaktirate odavde greška.

apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi
Stiga