Zdravstvo

VUMO

U blizini Beograda nadomak prelepog planinskog predela Avale i najveće reke u Evropi Dunava nalazi se sedište fabrike obuće "VUMO" d.o.o. Nosioc investicionog programa je preduzeće za proizvodnju i promet obuće "VUMO" d.o.o., sa proizvodnim pogonima u Ugrinovcima, opština Zemun. Preduzeće posluje od 1994. godine u privatnom vlasništvu. Prema jedinstvenoj klasifikaciji delatnosti, osnovna delatnost preduzeća "VUMO" d.o.o. je proizvodnja kožne obuće i pružanje proizvodnih usluga u okviru svoje delatnosti, kao i uvoz i izvoz robe i usluga u svoje ime i za svoj račun. Preduzeće zapošljava 280 visoko obucenih radnika. Preduzeće poseduje proizvodne hale sa pripadajućim postrojenjima i infrastruktorom u Ugrinovcima, Kosjeriću i Lazarevcu sa veličinama od 5000 m² u Ugrinovcima, 1310 m² u Lazarevcu i 700 m² u Kosjeriću.

XXV Nova 

Beograd 

11277 

Srbija 

011/840-9604 

011/840-9604 

 

 

1583

Delatnosti
 

BESPLATNA PRIJAVA!!!

Prijavite BESPLATNO firmu u našu bazu podataka. Prijavom u bazu pomažete ažuriranju podataka

Prilikom pretrage baze prvo se listaju firme sa logotipom + linkom + mailom + ostalim podacima - plaćena opcija, dostupna svima, pa onda ostali po abecedi a sa osnovnim podacima.

Besplatnu prijavu možete uraditi odavde...

PRIJAVITE GREŠKU!!!

Ukoliko primetite grešku kod vas ili vama poznate firme molimo vas da nas kontaktirate. Za vas je potrebno da se prijavite u bazu i posle provere vaši podaci će biti ispravljeni. Za tuđe podatke molimo da nas kontaktirate odavde greška.

apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi
Stiga