Zdravstvo

Pansion za stara lica Holiday house

“Holiday house” pansion je porodični biznis porodice Milovanović iz Beograda, koja je po dolasku iz inostranstva i prikupljanja saznanja iz oblasti nege starih lica, upravo otpočela sa radom onog za šta ih u svetu smatraju veoma stručnim. Mlada, petočlana porodica , sa ćerkom i dva sina, upustila se u izgradnju prelepog i veoma luksuznog objekta, nadomak Beograda u naselju Stara Lipovica,okružena prelepom Lipovačkom šumom, na zavidnoj nadmorskoj visini,gde je po detaljnom urbanističkom planu grada Beograda, predviđena za izgradnju bolnica za plućne bolesnike. Naime na pomenutom proplanku sudaraju se pet različitih vetrova i svojom ružom i izmešanošću omogućuju predivan i kvalitetan odmor za sve one koji obitavaju na njemu…….

ul.Stara Lipovica 170c Barajevo 

Beograd 

11000 

Srbija 

+381341408998 

+381112379536 

103411992 

17563548 

2276

Delatnosti
 

BESPLATNA PRIJAVA!!!

Prijavite BESPLATNO firmu u našu bazu podataka. Prijavom u bazu pomažete ažuriranju podataka

Prilikom pretrage baze prvo se listaju firme sa logotipom + linkom + mailom + ostalim podacima - plaćena opcija, dostupna svima, pa onda ostali po abecedi a sa osnovnim podacima.

Besplatnu prijavu možete uraditi odavde...

PRIJAVITE GREŠKU!!!

Ukoliko primetite grešku kod vas ili vama poznate firme molimo vas da nas kontaktirate. Za vas je potrebno da se prijavite u bazu i posle provere vaši podaci će biti ispravljeni. Za tuđe podatke molimo da nas kontaktirate odavde greška.

apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi