Zdravstvo

ESENSA D.o.o.

ESENSA je društvo za proizvodnju dijetetskih suplemenata, predmeta opšte upotrebe i medicinskih sredstava. Osnovana je 2002. godine kao proizvodnja u okviru FARMALOGIST-a, a od 2007. godine posluje pod nazivom ESENSA d.o.o. i 100% je u privatnom vlasništvu. ESENSA je 2008. godine sertifikovala sisteme kvaliteta prema zahtevima ISO 9001 i HACCP kod sertifikacionog tela SGS, a u postupku smo nanošenja CE znaka na naše proizvode kako bi ih izvozili na tržište EU. Paleta 87 proizvoda prati nova stručna saznanja uz uvažavanje potreba korisnika. U toku ove godine je realizovana proizvodnja 15 novih, a do kraja godine se planira još 10 proizvoda. Kvalitet proizvoda, poverenje, zadovoljstvo kupaca i naših poslovnih partnera su naša definicija uspeha. Želja nam je da budemo lideri na tržištu prvenstveno u interesu potrošača.

Viline vode bb 

Beograd 

11000 

Srbija 

011/207-0964 

011/207-0964 

 

 

4366

Delatnosti
 

BESPLATNA PRIJAVA!!!

Prijavite BESPLATNO firmu u našu bazu podataka. Prijavom u bazu pomažete ažuriranju podataka

Prilikom pretrage baze prvo se listaju firme sa logotipom + linkom + mailom + ostalim podacima - plaćena opcija, dostupna svima, pa onda ostali po abecedi a sa osnovnim podacima.

Besplatnu prijavu možete uraditi odavde...

PRIJAVITE GREŠKU!!!

Ukoliko primetite grešku kod vas ili vama poznate firme molimo vas da nas kontaktirate. Za vas je potrebno da se prijavite u bazu i posle provere vaši podaci će biti ispravljeni. Za tuđe podatke molimo da nas kontaktirate odavde greška.

apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi
Stiga