Zdravstvo

PANNON CHEM

Pannon Chem D.O.O. je osnovan 1992. Naša kompanija se bavi trgovinom, instalacijom i održavanjem laboratorijske opreme. Od pre dve godine naš glavni profil je zaštita okoline, što je rezultavalo značajno napredovanje u ovoj sferi. Naša kompanija i naši partneri imaju široke prodajne mreže u centralnoj i istočnoj Evropi, kao i u celom svetu, gde su već stekli poverenje svojih kupaca. Od početka naš cilj je da održimo i stvorimo dobru i lepu saradnju sa našim kupcima i sa našim partnerima. Naši inženjeri poseduju potrebnu stručnost i konstantno se dodatno obučavaju da bi u bilo kom trenutku bili na usluzi našim kupcima.

Lovačka 52/a 

Palić 

24413 

Srbija 

024/754-192 

024/755-805 

 

 

1155

Delatnosti
 

BESPLATNA PRIJAVA!!!

Prijavite BESPLATNO firmu u našu bazu podataka. Prijavom u bazu pomažete ažuriranju podataka

Prilikom pretrage baze prvo se listaju firme sa logotipom + linkom + mailom + ostalim podacima - plaćena opcija, dostupna svima, pa onda ostali po abecedi a sa osnovnim podacima.

Besplatnu prijavu možete uraditi odavde...

PRIJAVITE GREŠKU!!!

Ukoliko primetite grešku kod vas ili vama poznate firme molimo vas da nas kontaktirate. Za vas je potrebno da se prijavite u bazu i posle provere vaši podaci će biti ispravljeni. Za tuđe podatke molimo da nas kontaktirate odavde greška.

apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi