Zdravstvo

TPS TECHNOMED D.o.o.

TPS TECHNOMED d.o.o. se bavi razvojem, proizvodnjom i montažom elemenata za centralno snabdevanje medicinskim gasovima i vakuumom, kao i distribucijom medicinske opreme, servisom i ostalim uslugama na polju medicinske tehnologije. Servisiranje, popravke, nabavke rezervnih delova i održavanje opreme rade tehničari i inženjeri koji su na raspolaganju u garantnom i van garantnom roku.Takođe prilikom puštanja aparata u rad vrši se i obuka zaposlenih. TPS TECHNOMED d.o.o. je uspostavio sistem upravljanja kvalitetom koji je usaglašen sa zahtevima međunarodnog standarda sistema upravljanja kvalitetom ISO 9001: 2000. Obim sertifikacije obuhvata: razvoj, proizvodnju, montažu, prodaju i servisiranje medicinske opreme.

Lazarevački drum 145a 

Beograd 

11000 

Srbija 

011/654-1894 

011/755- 9163 

 

 

2153

Delatnosti
 

BESPLATNA PRIJAVA!!!

Prijavite BESPLATNO firmu u našu bazu podataka. Prijavom u bazu pomažete ažuriranju podataka

Prilikom pretrage baze prvo se listaju firme sa logotipom + linkom + mailom + ostalim podacima - plaćena opcija, dostupna svima, pa onda ostali po abecedi a sa osnovnim podacima.

Besplatnu prijavu možete uraditi odavde...

PRIJAVITE GREŠKU!!!

Ukoliko primetite grešku kod vas ili vama poznate firme molimo vas da nas kontaktirate. Za vas je potrebno da se prijavite u bazu i posle provere vaši podaci će biti ispravljeni. Za tuđe podatke molimo da nas kontaktirate odavde greška.

apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi
Stiga