Zdravstvo

Poliklinika BADAWI

poliklinika Badawi

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo Polikliniku Badawi koja se nalazi u Subotici, gde je osnovana 1991. godine. Misija Poliklinike Badawi jeste da bude mesto gde će se pacijenti osećati kao uvaženi ljudi, koji se primaju i slušaju sa najvećom pažnjom, gde se njihovi zdravstveni problemi rešavaju stručno, racionalno i efikasno. Kroz naše prostorije je prošao veliki broj pacijenata, a najveći deo njih su danas naši dragi prijatelji i poznanici.
Poliklinika veliku pažnju posvećuje dečjem odelenju i pruža kompletnu medicinsku uslugu za decu i bebe. U Poliklinici Badawi moguće je obaviti brojne dijagnostičke preglede, počev od ozbiljne i dobro organizovane laboratorije, ultrazvučne dijagnostike: srca, stomaka, štitne šljezde, karlice , ks sa kolor doplerom, ginekološkog ultra zvuka, audiometrije i timpanometrije, itd... Pored standardnih usluga tu su i alergo testovi na 350 alergena, SCIO, refleksoterapija i druge medicinske usluge kvantne medicine.

badawi

deca u Badawi

deciji pregled

Aparati sa kojima Poliklinika raspolaže su moderni atestirani uređaji, na kojima je potpuno bezbedno obavljati preglede, pre svega za pacijente, ali i za lekare.
Poliklinika osim standardnih medicinskih usluga ima i holistički centar sa psihološkim savetovalištem. Holistički centar nudi veliki broj terapija raznih grana koje su objedinjene u Budwig protokolu, a neke od njih su: akupunktura, Bahove cvetne kapi, SCIO, masaža, EFT, psihološko savetovanje. Psihološko savetovalište pruža savetodavno-terapijske usluge pojedincima, bračnim parovima, roditeljima i porodicama.Važna oblast je postojanje stomatološka ordinacija koja je potpuno opremljena za sve usluge u oblasti prevencije, lečenja i estetike zuba.
Poliklinika je smeštena u kompleksu koji se sastoji od 3 zgrade i omogučuje pacijentima ugodan i efikasan pristup, a doktorima sve uslove za kvalitetan rad. Poliklinika se bavi humanitarnim i naučnim radom pa recimo u projektu „Poboljšanje vida kod slepih i slabovidih" godinu dana besplatno leči osobe koje su javile sa određenim problemima.

trudnica

beba

stomatologija

Za više informacija posetite naš sajt !

Jelene Čović 28 

Subotica 

24000 

Srbija 

024/553-774 567-495 

 

 

 

7102

Delatnosti
 

BESPLATNA PRIJAVA!!!

Prijavite BESPLATNO firmu u našu bazu podataka. Prijavom u bazu pomažete ažuriranju podataka

Prilikom pretrage baze prvo se listaju firme sa logotipom + linkom + mailom + ostalim podacima - plaćena opcija, dostupna svima, pa onda ostali po abecedi a sa osnovnim podacima.

Besplatnu prijavu možete uraditi odavde...

PRIJAVITE GREŠKU!!!

Ukoliko primetite grešku kod vas ili vama poznate firme molimo vas da nas kontaktirate. Za vas je potrebno da se prijavite u bazu i posle provere vaši podaci će biti ispravljeni. Za tuđe podatke molimo da nas kontaktirate odavde greška.

apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi
Stiga