Zdravstvo

S.B. za bolesti zavisnosti LORIJEN

Specijalna bolnica Lorijen hospital predstavlja nastavak i proširenje delatnosti Specijalističke psihijatrijske ordinacije Lorijen, osnovane u maju 1997., prve privatne ordinacije u Jugoslaviji usko specijalizovane za lečenje zavisnosti od droga i lekova. Tokom 12 godina naš tim prati savremene trendove i inovacije u lečenju bolesti zavisnosti. Širok spektar korišćenih metoda omogućava nam da lečenje prilagodimo specifičnim potrebama svakog pojedinačnog pacijenta, da pravimo individualizovane planove lečenja koji pomažu da se postigne dugotrajni oporavak. Pri tome se sve faze lečenja sprovode na jednom mestu. Bolnica je oformljena zbog zahteva brojnih pacijenata da im se omogući celodnevna nega i pomoć u prevazilaženju težih oblika apstinencijalne krize. Takođe, uslovi dnevne bolnice nam daju veće mogućnosti da organizujemo individualni i grupni psihoterapijski rad, posebno sprovođenje programa za prevenciju recidiva.

Tetovska 45 

Beograd 

11000 

Srbija 

011/308-8090 

011/245-4236 

 

 

1243

Delatnosti
 

BESPLATNA PRIJAVA!!!

Prijavite BESPLATNO firmu u našu bazu podataka. Prijavom u bazu pomažete ažuriranju podataka

Prilikom pretrage baze prvo se listaju firme sa logotipom + linkom + mailom + ostalim podacima - plaćena opcija, dostupna svima, pa onda ostali po abecedi a sa osnovnim podacima.

Besplatnu prijavu možete uraditi odavde...

PRIJAVITE GREŠKU!!!

Ukoliko primetite grešku kod vas ili vama poznate firme molimo vas da nas kontaktirate. Za vas je potrebno da se prijavite u bazu i posle provere vaši podaci će biti ispravljeni. Za tuđe podatke molimo da nas kontaktirate odavde greška.

apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi
Stiga