Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » ZNOJENJE prekomerno-pojačano

lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani

ZNOJENJE prekomerno-pojačano

Preparati koji sprečavaju prekomerno-pojačano znojenje i neugodan miris znoja. Antiperspiranti sprečavaju znojenje na svim delovima tela: pod pazuhom, na dlanovima i stopalima, preponama i licu. Rešite se mrlja na odeći.

Perspi Guard Sensitive®

Antiperspirant Perspi Guard Sensitiv® u stiku protiv prekomernog-pojačanog znojenja, deluje poput botox injekcija u pazuhu. Ne sadrži paraben, alkohol ni aluminijum, može se upotrebljavati i na delovima tela gde se uobičajena sredstva protiv znojenja ne preporučuju, a to su prepone i glava odnosno LICE.


cena: 3.250,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Perspi-Guard® sprej

Antipespirant Perspi-Guard® sprej protiv pojačanog znojenja osigurava 5-dnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa. Perspi-Guard sprej pruža potpunu zaštitu, prijatan osećaj, a time i samopouzdanje. Deeluje na više mesta na telu, kao što su pazuh, stopala, dlanovi i prsa/leđa.cena: 2.370,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Perspi roll on dezodorans sa aloje verom

Perspi-Guard® Roll On Aloe Vera, je klinički odobreno sredstvo koje osigurava 5-dnevnu potpunu zaštitu od znojenja I pratećeg neprijatnog mirisa. Roll on pruža potpunu zaštitu, prijatan osećaj a time i samopouzdanje.


cena: 1.500,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Perspi Guard Antibakterijski Gel za Tuširanje

Perspi Guard Antibakterijski Gel za Tuširanje je specijalno formulisan kako bi efikasno i ciljano smanjio neprijatne mirise znoja prouzrokovane prekomernim znojenjem poznatije kao Bromohidroza. Aktivni sastojci u Perspi Guard Antibakterijskom Gelu za tuširanje smanjuju i sprečavaju razvoj bakterija.


cena: 590,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi