Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » KOSA opadanje, infekcije kože glave

lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani

KOSA opadanje, infekcije kože glave

Lekovi i prirodni biljni preparati protiv opadanja kose i stimulaciju rasta nove kose, brži rast kose, jačanje kose, lečenje svih infekcija kože glave( seboreje, psorijaze, peruti), oživljavaju koren kose podjednako kod muškaraca i žena.

Plantabo (set)

Plantabo losion i šampon (set 2 šampona i losion) bazirani na biljnim ekstaktima odabranog planinskog bilja, aloje, koprive i belog luka koji efikasno otklanjaju oboljena kože glave, sprečavaju opadanje i podstiču novi rast kose. Set je za 2 meseca korišćenja a sastoji se od 2 šampona po 200 ml i losion od 150 ml.


cena: 7.500,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

MUMIO Altajski (100% čist) 50 gr

100% čist Altajski Mumio (Shilajit , Mumijo iili Momia) e u tradicionalnoj medicini koristi kao anti-inflamatorno sredstvo, anti-toksičnio, anti-alergijskio, kao imunomodulator, protiv anti-aging-a( i psihičkog i fizičkog ). Mumio ima svojstva koja mogu obnoviti smanjenu funkciju nervnih stabala i dosta aktivno učestvuje u sintezi DNK. Koristi se u raznim oblicima: čist, kao tonik i dodatak kremama a u svrhu lečenja velikog broja bolesti, jačanju imuniteta, profilaksu, protiv gibitka kose i poremećaja na koži.


cena: 3.120,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Goricin losion + šampon 100 ml GRATIS

Goricin losion uništava sva kožna i gljivična oboljenja, odstranjuje perut i masnoću, alopeciju, psorijazu, seboreju suvu i masnu, zaustavlja dalje opadanje kose, osposobljava koren i pospešuje novi rast kose.


cena: 1.300,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Goricin šampon 300 ml

Goricin prirodni biljni šampon za kosu. Koristi se za pranje kose za vreme i posle tretmana losionom za rast nove kose. Kosa oprana Goricin šamponom je čista, meka, lepršava i dobija svoj prirodni sjaj. Goricin šampon zbog svojih prirodnih biljnih sastojaka i blagog dejstva mogu koristiti svi pa i deca.


cena: 500,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraMyo Inositol - Super vlakna
Lecenje na Kubi