Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » ANKSIOZNOST - neuroza

lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani

ANKSIOZNOST - neuroza

Prirodni preparati i lekovi za lečenje anksioznosti - neuroze. Izlečite poremećaje koje anksioznost izaziva: nervozu, histerične reakcije, hipohondriju, fobiju, kompulzivne neurozu, anoreksiju, impotenciju - erektilnu disfunkciju.

OLEOPREN-NEURO

Oleopren Neuro je bioproizvod na bazi koncentrovanih providnih prenolnih jedinjenja iz CO2 ekstrata iglica sibirske jele. Ima direktno delovanje kao neuroprotektor. Nervno tkivo poboljšava svoje funkcije i postaje višestruko otpornije na sters, psihičko i emotivno preopterećenje. Takođe, poboljšava rad kognitivnih procesa kao što su pamćenje, učenje, govor, pažnja, koordinacija i td. Preporučuje se za svakodnevni aktivan rad mozga.


cena: 6.480,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

NEUROSTABIL

Neurostabil je fitokompleks sastavljen od biljnih sirovina koje imaju široku primenu u narodnoj i zvaničnoj medicini za lečenje depresije i neuroze. Sinergističko delovanje svih komponenata, čine učinak ovog preparata snažnijim i delotvornijim a da pri tome ne ograničava radne sposobnosti.


cena: 2.560,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Revitalum - Moćni tonik za um

Revitalum moćni tonik za pamćenje i nervni sistem, savršeni melem za studente, ostarele i decu sa problemima koncentracije. Osnovno delovanje Revitaluma je ; pojačati pamćenje podupreti učenje i koncentraciju, pomoći u nošenju sa blagom anksioznošću i nervnom napetošću pomoć u održavanju otpornosti i vitalnosti, pomaže da se lakše izborimo sa iscrpljenošću i kao olakšavajuće ublažavanje stresa.


cena: 1.260,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

ANKSIOFITOFLAST

ANKSIOFITOFLASTER icon - anksio fitoterapiski flaster za eliminaciju napetosti, teskobe i strahova na biljnoj bazi. Trostruko delovanje na neurozu putem: biohemiskog i biofrekventnog delovanja kao i delovanjem preko određenih akupukturnih tačaka.


cena: 1.200,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

BRAHMI (GOTU KOLA)

BRAHMI (GOTU KOLA) je najbolja biljka za podmlađivanje moždih stanica i živčanih sistema. Brahmi je omiljen među studentima i poslovnim ljudima jer skraćuje vrieme potrebno za učenje, povećava akademsku efikasnost i mentalnu sposobnost. Zbog visokih vrednosti svojih sastojaka Brahmi ima sljedeće delovanje: revitalizuje živce i moždane stanice, poboljšava cirkulaciju krvi u mozgu i osigurava bolji metabolizam i performanse mozga, uklanja blokade u živčanom sistemu, protiv nervnih poremećaja, ima anti-stresno i anti-anksiozno djelovanje, pomaže u poboljšavanju artikulacije te u ispravljanju poremećaja govora, korristi se i kao sredstvo za čišćenje krvi, diuretik, poboljšava varenje, kod uklanjanja loših navika i svih oblika zavisnosti...


cena: 1.020,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Večernije (tablete)

Večernije je biljno sredstvo kod stanja stresa i poremećaja sna a efikasan je i kod anksioznosti, depresivnih stanja, nesanice.Zahvaljujući prirodnom kompleksu aktivnih komponenti valerijane, hmelja i eteričnom ulju nane, u kombinaciji sa savremenim tehnologijama ekstrakcije, Večernije ispoljavaju klinički dokazanu visoku efikasnost. Poseduje blag sedativni efekat, deluje smirujuće i ispoljava blago spazmolitičko dejstvo. Večernije ne izazivaju zavisnost. Ne izazivaju jutarnju i dnevnu pospanost, za razliku od hemijskih analoga.


cena: 690,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi