Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » MASTOPATIJA I DISPLAZIJE

lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani

MASTOPATIJA I DISPLAZIJE

Mastopatija i Displazije -  lekovi i prirodni preparti za prevenciju nastanka ili lečenje već nastalih cista i fibroma kod mastopatije i najčešćih benignih promena u tkivu dojke - displazije.

Mladomaston

Mladomaston je efikasan bio regulator ženskog zdravlja koji na prirodan način reguliše hormonski disbalans estrogena, pruža aktivnu profilaksu onkoloških oboljenja dojke i polne sfere, zatim normališe metabolizam estrogena i progesterona u organizmu. Mladomaston se koristi i kao profilaksa oboljenja vezanih za nepraviljno lučenje hormona kod žena, onkološka oboljenja reproduktivnih organa i dojke, gojaznost, stvaranja masnih nasloga potkožnog tkiva, klimakterične simptome, nervoza hormonalne prirode, PMS simptome.


cena: 4.866,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Natural Twist fave

Natural Twist Fave je preparat namenjen regulaciji hormonske neravnoteže. Smanjuje i ublažava simptome menopauze, deluje kancer-preventivno smanjujući rizik od nastanka kancera materice, prostate i dojke. Natural Twist Fave je jedini preparat na tržištu na bazi BOBA (AUTOHTONA BILJKA koja raste u Srbiji, NIJE GENETSKI MODIFIKOVANA), koji je izvor biološki aktivnih jedinjenja i koji pokazuje mnogobrojne povoljne efekte po ljudsko zdravlje, dobar je izvor folata, gvožđa, mangana i dijetnih vlakana.


cena: 1.460,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi