Zdravstvo
APOTEKA » prirodne kreme i melemi » CELULIT, STRIJE, OŽILJCI

prirodne kreme i melemi

CELULIT, STRIJE, OŽILJCI
Prirodne kreme za uklanjanje celulita, stija i ožiljaka.
MUMIO Altajski (100% čist) 50 gr

AKCIJA

100% čist Altajski Mumio (Shilajit , Mumijo iili Momia) e u tradicionalnoj medicini koristi kao anti-inflamatorno sredstvo, anti-toksičnio, anti-alergijskio, kao imunomodulator, protiv anti-aging-a( i psihičkog i fizičkog ). Mumio ima svojstva koja mogu obnoviti smanjenu funkciju nervnih stabala i dosta aktivno učestvuje u sintezi DNK. Koristi se u raznim oblicima: čist, kao tonik i dodatak kremama a u svrhu lečenja velikog broja bolesti, jačanju imuniteta, profilaksu, protiv gibitka kose i poremećaja na koži.


cena: 3.120,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Slim Aktiv PRO

Slim Aktiv Pro dodatak ishrani, na bazi pulpe specijalno odgajene vrste dinje, za eliminaciju celulita. Slim Aktiv Proe deluje direktno na delovima tela gde se celulit najviše nalazi: kukovima, zadnjici, struku, stomaku i rukama.  Za samo 28 dana terapije smanjuje celulit za čak 9.5% na svim delovima tela.


cena: 4.590,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

ULJE DIVLJE RUŽE (ROSA MOSQUETA)

ULJE DIVLJE RUŽE (ROSA MOSQUETA) hladno ceđeno ulje ploda Čileanske ruže koja raste u hladnim dolinama Anda. Ulje divlje ruže pomaže kod regeneracije kože oštecene mehaničkim povredama, opekotina, aknama, hiruškim zahvatima, zračenjem, dubokim borama i dr. Pored toga, ulje je izuzetno efikasno u prevenciji od nastanka bora i uklanjanje strija.


cena: 1.990,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Hladna Anticel krema

Hladna Anticel krema -prirodna krema pogodna za otklanjanje celulita i viška kilograma. Sastojci Anticel kreme protiv celulita aktiviraju mikrocirkulaciju kože, smanjuju masne naslage, redukuju obim struka, poboljšavaju izgled kože, utiču na njen tonus (zategnutost, jedrinu), vezuju štetne sastojke.


cena: 1.000,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Argan ulje (100 ml)

Arganovo ulje je sasvim sigurno jedno od najpotetnijih ulja na svetu i kao zlatan nektar za kožu, kosu i nokte spada u najmoćnija antiejdžing sredstva. Blagotvorno deluje na bolesti srca, Alchajmerovu bolest, karcinom prostate, a smanjuje i količinu holesterola u krvi. Sprečava nastanak ateroskleroze, ublažava reumu, obnavlja kožu i usporava njeno starenje.


cena: 960,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Rodopsko čudo melem

Melem Rodopsko čudo lekovitih biljaka po tradicionalnu i dugočuvanoj recepturi a pomaže kod različitih kožnih bolesti. Melem je potpuno prirodan i sadrži ekstrakte nevena, kamilice, hajdučke trave i drugo lekovito bilje koje raste na Rodopima.


cena: 720,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi