Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » STERILITET ženski i muški

lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani

STERILITET ženski i muški

Lekovi i prirodni preparati za lečenje steriliteta kod oba pola. Ponuđeni preparati uspešno leče neplodnost izazvanu raznim infekcijama, virusima ili bakterijama. Ovi preparati normalizuju hormonalne poremećaje i poboljšavaju rad polnih žlezda kod žena a kod mušlaraca povećavaju broj, oblik i daju bolju pokretljivost spermatozoida.

Endoluten

Endoluten je jedno od najefikasnijih sredstava za produžetak životnog veka i usporavanja procesa starenja budući da igra ulogu induktora endogenog malatonina u ljudskom organizmu. Peptidi epifize koji ulaze u sastav endolutena identični su onima koje sintetiše zdravi ljudski organizam i upravo zbog toga ne postoji opasnost od preterane doze niti od neželjenih efekata.


cena: 14.640,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Mladomaston

Mladomaston je efikasan bio regulator ženskog zdravlja koji na prirodan način reguliše hormonski disbalans estrogena, pruža aktivnu profilaksu onkoloških oboljenja dojke i polne sfere, zatim normališe metabolizam estrogena i progesterona u organizmu. Mladomaston se koristi i kao profilaksa oboljenja vezanih za nepraviljno lučenje hormona kod žena, onkološka oboljenja reproduktivnih organa i dojke, gojaznost, stvaranja masnih nasloga potkožnog tkiva, klimakterične simptome, nervoza hormonalne prirode, PMS simptome.


cena: 4.866,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Kopriva Plus kapsule

Kopriva kapsule Sanct Bernhard ih preporučuje kao pomoć kod: Ljudi koji zadržavaju više vode i tečnosti nego što je potrebno kao rezultat poremećaja u ishrani, trauma ili oštećenja bubrega.To izaziva rizik ili prisustvo kamena u bubregu, i rizik od gihta.Od davnina je poznato da je kopriva biljka sa svojstvima za čišćenje - čisti krv, deluje kao diuretik i idealna je za sprečavanje stvaranja kamena u bubregu.


cena: 4.556,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

TESTAGEN

Testagen je biološki aktivan dodatak ishrani (BAD),dopunski izvor peptida.Testagen sadrži peptidni kompleks sastavljen od aminokiselina koje su fiziološki prisutne u građi testisa, namenjen je muškim osobama odrasle životne dobi.


cena: 4.120,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

CHLAMYCIN

"CHLAMYCIN" Prirodni biljni preparat CHLAMYCIN za lečenje urogenitalnih infekcija i bolesti prostate. KADA ANTIBIOTICI NE POMAŽU Chlamycin zaustavlja rast Candide, gram negativnih i gram pozitivnih bakterija od koje su najpatogenije: Chlamydia trachomatis, Escherichia coli, Mycoplasma hominis, Ureaplasma urealyticum, Strptococcus , Stafilococcus, Proteus mirabilis..., uvećane prostate i učestalog mokrenja.


cena: 2.100,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Feminormal – Vaginalete sa mumiom i mongolskim čajem

Feminormal - vaginalete sa mumiom i mongolskim čajem su prirodno biljno sredstvo za intimnu higijenu žena na bazi mumie koje sinergetski ispoljavaju snažno antiupalno, antibakterijsko, antimikotično i antikarcinomno delovanje. Pomažu kod svih vaginalnih infekcija, cista, mioma, vaginoze, kandidijaze, neplodnosti i kao preventiva kod nastanka onkoloških oboljenja polne sfere.


cena: 995,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi