Zdravstvo
APOTEKA » lečeneje zavisnosti » PUŠENJE

lečeneje zavisnosti

PUŠENJE

Lekovi i prirodni preparati za brzo odvikavanje od pušenja. Malo je onih koji uspeju da bez upotrebe nekog preparata, leka ili pomoćnog medicinskog sredstva ostve pušenje. Svakom je potrebno nešto da pomogne pri odluci da se prestane pušiti. Za brže i lakše odvikavanje od pušenja koristite neki od proverenih preparata iz naše ponude.

Ljuvej

Zeleni čaj Ljuvej je poznat u Kini još pre oko hiljadu godina, ali je danas stekao popularnost među drugim vrstama i sortama čaja a stekao popularnost u celom svetu. To je zbog toga što je zeleni čaj Ljuvej unikatan i jedinstven među svim vrstama čajeva jer ima jako antiokcidantno delovanje i pozitivno deluje na detoksikaciju i dizanje imuniteta. Za njegova antioksidantna svojstva ima pozitivne ocene iz celog sveta. Čaj Ljuvej pomaže organizmu u apsorbovanju hrane u želudcu, poboljšava probavu i sprečava taloženje holesterola i triglcirida i stvaranje celulita u organizmu, deluje preventivno kod oboljenja karcinoma.


cena: 3.850,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

NEUROSTABIL

Neurostabil je fitokompleks sastavljen od biljnih sirovina koje imaju široku primenu u narodnoj i zvaničnoj medicini za lečenje depresije i neuroze. Sinergističko delovanje svih komponenata, čine učinak ovog preparata snažnijim i delotvornijim a da pri tome ne ograničava radne sposobnosti.


cena: 2.375,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Mačija kandža(ulje)

Ni jedna biljka nije privukla toliku pažnju naučnika kao što je slučaj sa mačjom kandžom. Ispitivanja pokazuju da ima puno lekovitih svojstava, jača imunitet, čisti telo od otrova i štetnih materija. Svetskazdravstvena organizacija u njenu čast je organizovala kongres u Ženevi, na kome je 1994. godine, zvanično uvršćena u red najlekovitijeg medicinskog bilja.


cena: 960,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi