Zdravstvo
APOTEKA » peptidi-bioregulatori » svi proizvodi

peptidi-bioregulatori

svi proizvodi

Funkcionalni peptidi i proteini su danas veoma važna kategorija kako u terpaiji tako i u preventivi mnogih oboljenja. Bioaktivni peptidi mogu pomoći u smanjenju epidemije hroničnih bolesti koje su danas veoma rasprostranjene u svetu. Peptidni bioregulatori imaju moć vraćanja funkcije organa i sistema u organizmu kao i produženje aktivnog i zdravog života. Peptidni bioregulatori su preparati koji sadrže aminokiseline identične humanim strukturama ćelija ciljnog organa, bez dodatka hemijskih ili biljnih aktivnih supstanci. Pojedinačni peptidni kompleks je tkivno specifičan sadrži bi-tri ili tetra aminokiseline koje se per-oralnim unosom fiziološki resorbuju do ciljnog organa. Ugrađivanjem u DNK lanac na ćelijskom nivou omogućava se fiziološka replikacija DNK i ćelija ima očuvanu fiziološku funkciju što je preduslov za prevenciju oboljenja. Peptidni bioregulatori nemaju neželjenih efekata, ni interakcija sa lekovima, jedina kontraindikacija je intolerancija na laktozu pa se ne preporučije primena tokom trudnoće i dojenja. Peptidi za razliku od proteina ne podležu denaturaciji, odnosno ireverzibilnoj promeni prirodne konfiguracije pod dejstvom ekstremnih uticaja na ćeliju. Peptidi revitalizuju, podmlađuju ćeliju, imaju protektivni efekat, povećavaju otpornost ćelije prema hipoksiji (smanjena koncetracija kiseonika), ubrzavaju metaboličke procese i korišćenje nutritivnih metabolita koji su neophodni za ćelijsku homeostazu.

TESTAGEN

Testagen je biološki aktivan dodatak ishrani (BAD),dopunski izvor peptida.Testagen sadrži peptidni kompleks sastavljen od aminokiselina koje su fiziološki prisutne u građi testisa, namenjen je muškim osobama odrasle životne dobi.


cena: 4.120,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

VEZILUT

Vezilut je biološki aktivan dodatak ishrani (BAD) - dopunski izvor peptida za lečenje upale bešike. Sadrži peptidni kompleks sastavljen od aminokiselina koje su identične strukturi sluznice mokraćne bešike.


cena: 3.940,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

PANKRAGEN-peptid za pankreas

Pankragen je biološki aktivan dodatak ishrani (BAD), dopunski izvor peptida,  koji regeneriše pankreas i doprinosi boljoj regulaciji nivoa šećera i masnoća u krvi. Pankragen kapsule sadrže peptidni kompleks sastavljen od aminokiselina koje su fiziološki prisutne u gradji pankreasasu.


cena: 3.900,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

NORMOFTAL- peptid za oči

Normoftal je biološki aktivan dodatak ishrani(BAD), dopunski izvor peptida, za regeneraciju strukture oka. Sadrži prirodni kompleks sastavljen od aminokiselina koje su fiziološki prisutne u strukturi oka. Normoftal je namenjen osobama odrasle životne dobi.


cena: 3.900,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

BRONHOGEN

Bronhogen je biološki aktivan dodatak ishrani (BAD) - dopunski izvor peptida za sprečavanje dugotrajnog kašalja i iskašljavanja, ublažava sviranje u grudima i gušenje.Bronhogen sadrži peptidni kompleks sastavljen od aminokiselina koje su fiziološki prisutne u bronhijalnoj sluznici.


cena: 3.800,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

KARDIOGEN - peptid za srce

Kardiogen je biološki aktivan dodatak ishrani (BAD),dopunski izvor peptida. Sadrži prirodni kompleks sastavljen od aminokiselina identičnih kardiomicitima u kardiovaskularnom sistemu a namenjen je osobama odrasle životne dobi.


cena: 3.800,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi