Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » TUMOR lečenje i preventiva » Agaricus gljiva (etanolsko-vodeni ekstrakt 2 x 50 ml)

TUMOR lečenje i preventiva

Lekovi i prirodni preparati koji deluju protiv tumorno a koriste se i kod lečenja već nastalog tumora ili onih u poodmakloj fazi gde operacija iz nekog razloga više nije moguća. U ovim slučajevima jedno od rešenja je upotreba prirodnih bioloških aktivnih preparata koji su neškodljivi, ne ispoljavaju toksična, mutagena, teratogena i alergijska dejstva i mogu se koristiti dugi niz godina. Prirodnih biološki aktivni preparati (BAD)imaju antioksidantno dejstvo, pojačavaju proizvodnju antitela, sprečavaju stvaranje slobodnih radikala i time usporavaju proces starenja. Biološki aktivni preparati se mogu koristiti paralelno i sa drugim terapijama jer dolazi do bržeg oporavljanja organizma naročito posle Hemioterapije ili radioterapije (zračenja).


Agaricus gljiva (etanolsko-vodeni ekstrakt 2 x 50 ml)
klikni za veći sliku

Agaricus gljiva (etanolsko-vodeni ekstrakt 2 x 50 ml)

Prirodni prepart prateća terapija bolesnih od raka

cena: 3.900,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 2x50ml
Poreklo: Mađarska
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1-2 dana
Dostavu plaća: kupac

Agaricus blazei (Almond Gljiva) spada u medicinske gljive, poreklom iz Amerike (Brazil), zaustavlja rast svih tumora, Agaricus je naročito korisna kod pacijenata koji nisu za operaciju ii u slučajevima kada ne može da se sprovede hemioterapija ni zračenje. U Japanu je zvanično odobrena kao antikancerogeni medikament.

Proces ekstrakcije je korišćen u cilju održavanja visokog sadržaja polisaharida, koji su vodorastvorljivi i dvadeset puta koncentrisaniji u ekstraktu, što je presudno u tretmanu ozbiljnih oboljenja. Zahvaljujući dvostrukom tipa ekstrakcije aktivni sastojci istovremeno sa dva aspekta pristupaju problemu.

Agaricus blazei dejstvo:

Uticaj D vitamina( provitamin D2 koji je moćan zaštitni agens) značajan je za gotovo sve organske sisteme, nedostatak se uočava sledećim kliničkim promenama:

• lokomotorne smetnje (promene u težini i sastavu kostiju, smanjenje ugradnje kalcijuma u kosti)
• uticaj na imunološki sistem (utiče na aktivnost makrofaga, izaziva razvoj autoimunih bolesti)
• kardiovaskularni učinci (koronarne arterijske bolesti, zatajenje rada srca),
• uticaj na razmenu ugljenohidrata (u nedostatku D vitamina proizvodnja beta ćelija inzulina je smanjena, velika uloga u razvoju dijabetesa tipa 1)

Agaricus Blazei u lečenju kancera/tumora i leukemije

Agaricus Blazei zaustavlja rast svih tumora i vodi do remisije bolesti. Prateća terapija bolesnih od raka/ dojke, jajnika, kože, želuca, jetre, prostate, creva, leukemije, mozga. To delovanje dokazano je istraživanjima kod leukemije, kod raka debelog creva, pluća, polnih organa, dojke, pankreasa, prostate, jetre. Kao naročito korisna dokazala se kod pacijenata koji nisu bili za operaciju. To važi čak i za slučajeve kada nije mogla da bude sprovedena ni hemioterapija ni zračenje. Kod većine pacijenata dokazano je da tumorski marker pada nakon nekoliko sedmica i oni počinju da se osećaju bolje i to u slučajevima u kojima zvanična medicina ne daje rezultate. Japanski naučnici koji istražuju rak potvrdili su čudnovato i pre svega brzo dejstvo ove gljive kod pacijenata u poslednjem stadijumu maligniteta. Gljiva stimuliše promene u krvi, a imuni sistem se stabilizuje za kratko vreme. Iako još uvek nije tako dobro poznata u Evropi, Agaricus Blazei je priznata u Japanu, Brazilu, Meksiku, Urugvaju i SAD kao gljiva koja može da spreči pojavu raka, a u Japanu je zvanično odobrena kao antikancerogeni medikament. Agaricus Blazei zaustavlja rast svih tumora i vodi do remisije bolesti. To njegovo delovanje dokazano je istraživanjima kod leukemije, kod raka debelog creva, pluća, polnih organa, dojke, pankreasa, prostate, jetre. Kao naročito korisna dokazala se kod pacijenata koji nisu bili za operaciju. To važi čak i za slučajeve kada nije mogla da bude sprovedena ni hemioterapija ni zračenje. Kod većine pacijenata dokazano je da tumorski marker pada nakon nekoliko sedmica i oni počinju da se osećaju bolje i to u slučajevima u kojima zvanična medicina ne daje rezultate. Japanski naučnici koji istražuju rak potvrdili su čudnovato i pre svega brzo dejstvo ove gljive kod pacijenata u poslednjem stadijumu maligniteta. Gljiva stimuliše promene u krvi, a imuni sistem se stabilizuje za kratko vreme. Iako još uvek nije tako dobro poznata u Evropi, Agaricus Blazei je priznata u Japanu, Brazilu, Meksiku, Urugvaju i SAD kao gljiva koja može da spreči pojavu raka, a u Japanu je zvanično odobrena kao antikancerogeni medikament.

Agaricus blazei sastav:

Najvažnijih sastojci ekstrakta etanola: ergosterol (izuzetno važan za prevenciju nedostatka vitamina D), linolna kiselina, stearinska kiselina, oleinska kiselina.

Najvažnijih sastojci vodene ekstrakcije: vitamini, minerali, polisaharidi (beta glukan(1-3)) sa izuzetnim učinkom na efikasno delovanje imunog sistema, smanjenje upalnih procesa i anti-virusni učinak, kao i uspešnost u smanjenju nivoa šećera u krvi i holesterola poremećaja rada jetre i probavnog sistema.

Agaricus blazei način primene i doziranje:

Dnevno naizmenično (jedan dan etanolski rastvor, drugi dan vodeni) rastvoriti 3 x 1 ml u vodi ili drugoj tečnosti, konzumirati pola sata pre obroka. 1 ml odgovara jednoj kafenoj kašičici
Neprekidna upotreba savetuje se maksimalno tri meseca, nakon toga napraviti pauzu od mesec dana.

Dodaci prehrani nisu zamena za uravnoteženu ishranu (i zdrav načina života)!

Upozorenje:
Ne koristite preparat za vreme trudnoće i dojenja! Pre upotrebe posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom ukoliko uzimate lekove za povećanje plodnosti ili ste pod lekarskim tretmanom.

Čuvanje: nakon otvaranja pakovanja preparat se može čuvati u frižideru mesec dana.

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi