Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » KOSA opadanje, infekcije kože glave » Ervamatin losion

KOSA opadanje, infekcije kože glave

Lekovi i prirodni biljni preparati protiv opadanja kose i stimulaciju rasta nove kose, brži rast kose, jačanje kose, lečenje svih infekcija kože glave( seboreje, psorijaze, peruti), oživljavaju koren kose podjednako kod muškaraca i žena.


Ervamatin  losion
klikni za veći sliku

Ervamatin losion

Losin protiv opadanja kose, za lečenje seboreje i peruti, jača i pospešuje rast nove kose

cena: 4.390,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 2x200ml
Poreklo: Brazil
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1-2 dana
Dostavu plaća: kupac

Ervamatin losion je prirodni preparat protiv opadanja i gubitka kose, peruti, seboreje, masne, slabe, tanke i proredjene kose. Ervamatin losion je napravljen od retkih biljaka Amzonije zaustavlja opadanje i pospešuje rast nove kose sa primenom kod muškaraca i žena svih starosnih doba, nema kontraindikacija.

Ervamatin losion je prirodni preparat protiv opadanja i gubitka kose, peruti, seboreje, masne, slabe, tanke i proredjene kose. Ervamatin losion je napravljen od retkih biljaka Amzonije zaustavlja opadanje i pospešuje rast nove kose sa primenom kod muškaraca i žena svih starosnih doba.

Sve biljke koje se koriste u proizvodnji Ervamatin losiona priznate su od strane CTFA (Udruženja proizvođača kozmetike, toaletnih sredstava i parfema) sa sedistem u Njujorku i prihvaćene su od strane SZO (Svetske zdravstvene organizacije).

NAUČNO OBJAŠNJENJE
Savremena istrazivanja otkrivaju da Ervamati power losion deluje u tri pravca. Ervamatin u sebi sadrži supstancu (pilokarpin), koja širi periferne krvne sudove i tako poboljšava dotok hranjivih materija i kiseonika do samog folikula dlake i na taj način ga obnavlja. Takođe, Ervamatin blokira štetno dejstvo androgenih hormona na sam koren kose, tako što inhibira alfa-5-redutazu, enzima koji manja testosteron (muški hormon) u di-hidro-testosteron koji izaziva atrofiju meška dlake i dovodi do razvoja gljivica koje inficiraju vlasište. Uz pomoć beta fitosterola dolazi do blokade ovog enzima što omogućava nesmetani rast kose. Losion deluje i antiinflamatorno, pa tako rešava probleme gljivičnih infekcija vlasišta. U potpunosti otklanja perut, normalizuje rad lojnih žlezdi i otklanja masnoću, zahvaljujući svom adstrigentnom dejstvu.

Ervamatin losion primena:

  • kod genetskog opadanja kose;
  • padanje kose na pecate;
  • difuzno proredjene kose;
  • seboreje
  • peruti
  • ostalih infekcija kože glave
  • masne kosa
  • tanke i slabe vlasi

Ervamatin power losion način primene i doziranje:

Proizvod mora da se nanosi na vlasište dva puta dnevno uz blagu masažu u trajanju od 2,5 minuta. Pranje ili ispiranje kose nije potrebno.

Prva faza:
Obnavlja se degenerisani folikul dlake u kome se nalazi koren kose, dolazi do eliminacije peruti i prestaje preterano lučenja masnoće u vlasištu. Ujedno dolazi do jačanja vec postojeće kose. Ova faza moze da traje prvi i drugi mesec, sto zavisi od problema i stanja u kome se vlasiste nalazi.
Druga faza:
Prestaje opadanje kose. Moze da traje drugi i treci mesec tretmana.
Treća faza:
Podstice se rast kose na mestima gde je ostecena i ispala i tamo gde nije potpuno unisten folikul dlake. Treca faza se odvija od treceg, cetvrtog i petog meseca tretmana pa nadalje i zavisi od stepena ostecenosti folikula dlake, mikrokapilara koji ishranjuju folikul i opsteg stanja organizma.

Poboljšanje se manifestuje na različite načine u zavisnosti od organizma. Prve promene se primećuju nakon treće nedelje korišćenja. U izuzetnim slučajevima, u početku tretmana, može se desiti da slaba kosa opadne, da bi ubrzo nakon toga počela da raste nova, jaka i lepa kosa.
Dužina tretiranja Ervamatinom zavisi od vrste i nivoa problema, od samog stepena oštećenosti folikula, kao i vremena u kome je problem trajao. Iskustva korisnika iz celog sveta su pokazala da je poboljšanje izuzetno što je Ervamatin power losion svrstalo u izuzetno efikasno sredstvo za rast kose na tržištu.

AKo se proizvod koristi po uputstvu jedna boca traje 15-20 dana.

Upozorenje:
Neprestano nošenje kapa i šešira kao i svakodnevno pranje kose mogu da izazovu oštećenja korena kose.
Svakodnevno pranje kose dovodi do slabljenja korena kose i takodje izaziva opadanje kose.

Kontraindikacije: nema

Rok trajanja: 2 godine

Pakovanje: Jedno pakovanje Ervamatin losiona sadrži 2 bočice po 200 ml


Saveti:

Koristiti prirodni ili neutralni šampon za kosu.

prirodni šampon za kosuUz losion je najbolje koristiti Ervamatin šampon, koji je potpuno prirodan sa blagotvornim dejstvom. Da biste održali lepotu vaše kose potrebno je da se zdravo hranite.

Jedna boca Ervamatin šampona(160ml) košta: 1.090,00 din

Za poručivanje šampona u polju "NAPOMENA PORUČIOCA" formulara za porudžbinu upišite i
koliko šampona želite da kupite!

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi