Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » TUMOR lečenje i preventiva » Granday Čaga Proactiv

TUMOR lečenje i preventiva

Lekovi i prirodni preparati koji deluju protiv tumorno a koriste se i kod lečenja već nastalog tumora ili onih u poodmakloj fazi gde operacija iz nekog razloga više nije moguća. U ovim slučajevima jedno od rešenja je upotreba prirodnih bioloških aktivnih preparata koji su neškodljivi, ne ispoljavaju toksična, mutagena, teratogena i alergijska dejstva i mogu se koristiti dugi niz godina. Prirodnih biološki aktivni preparati (BAD)imaju antioksidantno dejstvo, pojačavaju proizvodnju antitela, sprečavaju stvaranje slobodnih radikala i time usporavaju proces starenja. Biološki aktivni preparati se mogu koristiti paralelno i sa drugim terapijama jer dolazi do bržeg oporavljanja organizma naročito posle Hemioterapije ili radioterapije (zračenja).


Granday Čaga Proactiv
klikni za veći sliku

Granday Čaga Proactiv

Prirodni onkoprotektivni kompleks za aktivnu zaštitu od karcinoma

cena: 4.825,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 3x45 briketa
Poreklo: Rusija
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1-2 dana
Dostavu plaća: kupac

Granday CHAGA proactive je prirodni aktivni onkoprotektivni komplels sastavljen od Sibirske čage, kordiceps i reiši gljive. Uspešnost lečenja je u direktnom odnosu sa individualnim potencijalom spremnosti svakog organizma da sopstvenim odbrambenim sposobnostima (imunitetom) održi u fiziološkom opsegu funkcije vitalnih organa koji su ugroženi. NOVO PAKOVANJE 3x45 briketa

Granday Čaga proaktiv sadrži u jednom pakovanju tri bočice sa po trideset briketa ( 90 kom), što predstavlja potrebnu količinu za jednomesečnu upotrebu.

Prva bočica, Čaga sa kordicepsom i timijanom.
Druga bočica, Čaga sa reiši gljivom i ekstraktom đumbira.
Treća bočica, Čaga sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele.

U savremenoj medicinskoj praksi hemio i radio terapije porecaga gljivad pozitivnih efekata, izazivaju i neželjene destruktivne posledice prvenstveno na imuni sistem. Nauka i tradicionalna medicina saglasne su da je od izuzetne važnosti po čovekovo zdravlje u terapeutske i profilaktičke ciljeve, koristiti dostupne i učinkovite preparate koji će direktno ili indirektno otkloniti posledice štetnih agensa koji urušavaju ljudsko zdravlje bilo da je to posledica patoloških stanja bolesti ili posledica agresivnih terapeutskih mera lečenja onkoloških pacijenata. Naučna farmacija je saglasna da su neke vrste gljiva i drugih biljaka koje se koriste u tradicionalnoj medicini naroda Sibira i dalekog istoka u onkoprotektornom smislusu delotvorne.

Čaga, kordiceps i reiši gljive, njihovo korišćenje jedan je od načina jačanja i revitalizacije svih organa, odnosno ljudskog organizma u celini.

GRANDAY CHAGA proactive,(Inonotus Obliquus) sadrži kompleks prirodnih imuno modulatora, adaptogena i antioksidanata koji omogućavaju da cilj bude postignut. Komponente biljnog kompleksa savršeno se dopunjuju i pojačavaju lekovita svojstva GRANDAY CHAGA proactive. Ekstrakti se jednostavno pripremaju, tako što se briket prelije sa 200 ml. vrele vode i nakon 5 do 7 min može se koristiti. Radi postizanja što efikasnijeg dejstva kompleks GRANDAY CHAGA proactive, sadrži u sebi tri različita pakovanja Čaga ekstrakta koje se koriste tri puta u toku dana po tačno utvrđenom redosledu.

Čaga sa kordicepsom i timijanom

aktivni onkoprotektivni kompleksSvaka od komponenti zaustavlja patološke procese, jača imunitet i sprečava razvoj infekcija različite etiologije. Kordiceps (Cordyceps sinensis) čini jednu od komponenti čiji polisaharidi ispoljavaju snažno antikarcinomno dejstvo. Raste na 4000 m nadmorske visine tibetskih masiva. Polisaharidi kordicepsa stimulišu makrofage da proizvode perforin koji blokira mutirane ćelije da se umnožavaju. Osim toga kordiceps intenzivira visok nivo razmene materija u organizmu. Ovaj jedinstveni kompleks ima svojstvo snažnog imunostimulatora. Timijan sadrži veliku količinu eteričnih ulja koja imaju antiupalno dejstvo. Smanjuje umor, povećava radnu sposobnot organizma i koristi se kao profilaksa u tretmanu protiv virusnih i bakterijskih infekcija. Podržava funkcionalnost nervnog sistema u svim stresnim situacijama.

Sastav: Čaga gljiva, Čaga ekstrakt, Kordiceps ekstrakt i timijan

Upotreba Čaga sa kordicepsom i timijanom :

Jednu otopivu pastilu - briket Čage sa kordicepsom i timijanom preliti sa 200 ml. vrelevode i posle 5 do 7 min

Piti ujutro pre jela.

Kontraindikacije: Nisu zabeležene

Čaga sa reiši gljivom i ekstraktom đumbira


aktivni onkoprotektivni kompleksReiši gliva u tradicionalnoj kineskoj medicini predstavlja beskonačni izvor energije. Naučno je dokazano da reiši pripada grupi biljaka adaptogena koji pomažu organizmu da se zaštiti od štetnih uticaja hemijskog zagađenja, radiacije i posledica promene klimatskih uslova. Reiši gliva efikasno vrši detoksikaciju na nivou ćelije.

Đumbir je biljka koja potiče iz južne Azije. Podstiče razmenu materije u organizmu i stimuliše imonološki odovor.Takođe poboljšava stanje i funkciju gastroenterološkog trakta.

Sastav: Čaga gljiva i Čaga ekstrakt, reiši, đumbirUpotreba Čaga sa reiši gljivom i ekstraktom đumbira:

Jednu otopivu pastilu - briket Čage sa reiši i đumbirom preliti sa 200 ml. vrele vode i posle 5 do 7 min

Piti u podne pre jela.

Kontraindikacije: Nisu zabeležene

Čaga sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele


aktivni onkoprotektivni kompleksKombinacija Čage sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele je delotvorna antioksidantna zaštita organizma od uticaja slobodnih radikala. Sprečava prevremeno starenje ćelije, jača krvne sudove, poseduje antiupalno i antimikrobno delovanje. Lekovita svojstva sastojaka lista i cveta breskve opisuje u svom radu još sredinom desetog veka poznati doktor i filozof dalekog istoka Ibn Sina (Avicena) gde navodi da se upotrebom lista i cveta breskve mogu lečiti oboljenja poput mastopatija, mioma i endometroza... I danas sposobnost i isceliteljska vrednost ove biljke, u Kini se poistovećuje sa blagotvornim dejstvom Žen-šena.

Sibirska jela (Abies Sibirica) se od davnina koristi u tradicionalnoj medicini Rusije kao sredstvo snažne odbranbene sposobnosti.

Sastav: Čaga gljiva i Čaga ekstrakt, sa ekstraktom lista breskve i Sibirske jele

Upotreba Čaga sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele:

Jednu otopivu pastilu - briket Čage sa ekstraktom lista breskve i Sibirske jele preliti sa 200 ml. vrele vode i posle 5 do 7 min

Piti uveče pre jela.

Kontraindikacije: Nisu zabeležene

Sibirska farmaceutska kompanija iz Tomska „Art lajf" isključivo se bavi proizvodnjom prirodnih lekovitih preparata biljnog porekla. Krajem prošle godine naučni tim ovog naučno-tehnološkog giganta patentirao je kombinaciju gljiva Čaga, Kordiceps, Rejši, precizno izbalansiranih odnosa sa dodatakom ekstrakta lekovitih biljaka poput đumbira, lista breskve i timijana.

 

Jedinstvenom tehnologijom izrade, naučnici kompanije omogućili su značajan rezultat. Prvi put postignut je idealan odnos sastojaka koji ljudski organizam može da apsorbuje u najvećem procentu, čemu direktno doprinosi i konzistentnost oblika ( briketi ) čime je omogućeno da se preparat Čage (GRANDAY CHAGA proactive) konzumira u obliku tečnosti-čaja. Cilj programa stvaranja ovakve vrste napitka je da svakodnevno štiti, čuva i umnožava resurse organizma, daje životnu snagu i čuva zdravlje.

 

 

Saznajte sve o Čaga gljivi na ovom linku:
lekovitasvojstva.com e-magazin o biljkama

 

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi