Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » KOSTI, ZGLOBOVI, MIŠIĆI, HRSKAVICA » Kurkuma gel krem(150ml)

KOSTI, ZGLOBOVI, MIŠIĆI, HRSKAVICA

Lekovi i prirodni preparati namenjeni osobama koje imaju probleme sa kostima, mišićima, zglobovima, hrskavicom, tetivama ili ligamentima. Preporučuju se u slučaju: osteoartritisa, reumatoidni artritisa, gihta, mijalgije, Parkinsonove bolesti, multiple skleroze i za traume i prelome.


Kurkuma gel krem(150ml)
klikni za veći sliku

Kurkuma gel krem(150ml)

Prirodna krema za bolove u mišićima i za održavanje fleksibilnosti zglobova

cena: 990,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 150 ml
Poreklo: Mađarska
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1-2 dana
Dostavu plaća: kupac

Original Curcuma Gel Cream za spoljašnu upotrebusa ekstraktom od kurkume, osvežavajućim mentolom i lekovitim biljkama. Ublažava bolove u mišićima i pomaže za normalno funkcionisanje i održavanje fleksibilnosti zglobova.

Curcuma Gel Cream sastav:

ekstrakt kurkume, mentol, kamfor, arnika.

Kurkuma može da ima pozitivno dejstvo na normalno funkcionisanje i održavanje fleksibilnosti zglobova. Koži obezbeđuje potrebne sastojke koji je čine glatkom i hidriranom odmah nakon nanošenja.
Mentol ima antiseptički efekat pa se stoga koristi i u preparatima za olakšavanje bolova u mišićima i zglobovima. Ublažava simptome kao što je otok, bol i pregrejanost upaljenog mesta. Takođe, on može pomoći ublažavanju svraba kože.
Biljka arnika poznata je kao prirodno sredstvo za lečenje rana. Ima sitne listove i žute ili narandžaste cvetove. Arnika ima antibakterijsko, antiseptičko i protivupalno dejstvo. Podstiče formiranje granularnog tkiva što ubrzava proces zarastanja rana. Pretežno se koristi za lečenje raznih infekcija na koži, rana, opekotina, uboda insekata, isčasenja zglobova, modrica...
Kamfor se u medicinske svrhe koristi za lokalno olakšavanje bolova u mišićima i zglobovima. Lako se apsorbuje kroz kožu i poput mentola, deluje na termoreceptore i daje osećaj hlađenja, a zbog svog lagano anestetskog delovanja na nervne završetke za bol deluje lokalno anestetički.

Curcuma Gel Cream način primene:

Naneti na čisto mesto u tamkom sloju i blago masirati 2 puta dnevo.

UPOZORENJE Izbegavati dodir sa očima i otvorenim ranama. Ne koristiti za lice i intimne zone.

Čuvati na tamnom i suvom mestu van domašaja dece.

 

 

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi