Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » DETOKSIKACIJA ORGANIZMA » Mača (MATSHA) zeleni čaj

DETOKSIKACIJA ORGANIZMA

Prirodni preparati za detoksikaciju oraganizma

Očistite organizam od svih toksina u organizmu jer vazduh koji udišemo, sva hrana i pića koja konzumiramo su zatrovana toksinima . Otrovi i masnoće zadržavaju se i apsorbuju u crevima i krvi, a najbolji način da ih izbacite iz organizma je da za to upotrebite prirodne preparate za detoksikaciju organizma.


Mača (MATSHA) zeleni čaj
klikni za veći sliku

Mača (MATSHA) zeleni čaj

Prirodni preparat koji podstiče probavu i metabolizam, pomaže u sagorevanju kalorija i mrsavljenju

cena: 990,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 50 gr
Poreklo: Kina
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1-2 dana
Dostavu plaća: kupac

Mača zeleni čaj - najkvalitetnija vrsta zelenog čaja koja ima izuzetna lekovita svojstva. Mača sadrži katehin, karotin i vitamine A,B,C i E i ima izuzetno lekovita svojstva i smatra se  da je 10 puta jači od običnog zelenog čaja.
Osim što sadrži veliku količinu antioksidansa, Matcha čaj podstiče probavu i metabolizam i neverovatno kako pomaže u sagorevanju kalorija, što ga čini idealnim za detoksifikaciju organizma i mrsavljenje , vraća eneriju.

Matcha nastaje od procesuiranih listova zelenog čaja koji su lupanjem pretvoreni u fini prah. Prah se zatim prosejava i muti s vrućom vodom. Ova praksa pravljenja matcha praha nastala je u Kini oko 10. veka, ali najbolja matcha dolazi iz Japana. Čak je i drevna tradicija ispijanja čaja nastala u 12. veku u Japanu izgrađena upravo oko matcha praha slavnog po svom prepoznatljivom i posebnom ukusu.

Mača zeleni čaj sadrži 15 puta više antioksidanata nego neke namirnice Veoma je dobar u borbi protiv bakterija, virusa i gljivičnih oboljenja.

Antioskidanti štite ćelije od slobodnih radikala, a mača sadrži katehine koji smanjuju upale u organizmu i obnavljaju ćelije.
Mača čaj umiruje i veoma je dobar u borbi protiv stresa i nervoze, a u isto vreme povećava pažnju i održava nas budnim, Mača predstavlja odličnu zamenu za kafu. Ako imate problema sa spavanjem, a znate da vas kava drži budnima, nemojte piti čaj pred spavanje.

U procesu fotosinteze, proizvodi se velika količina L-teanina, amino kiseline koja daje mači specifičan ukus i utiče na alfa talase u mozgu. Postoje i indikacije da mača pozitivno utiče na dijabetes tako što smanjuje nivo triglicerida, kao i proizvodnju glukoze u jetri.

Mača je veoma dobra za mozak i za redukciju stresa. L-teanin u mači poboljšava memoriju i koncentraciju i popravlja raspoloženje.

Mača ostali benefiti:

• Pomaže kod dijabetesa, snižava loš LDL kolesterol
• Pomaže kod u kontroli nivoa šećera u krvi
• Pomaže u zaštiti od tromboze, moždanog udara, srčanog napada i generalno poboljšava kardiovaskularno zdravlje
• Usporava Alzheimerovu bolest
• Dokazano je hemo-preventivan usporavanjem rasta tumora

Mača (MATSHA) zeleni čaj sastav:

Listovi zelenoga čaja* (Camellia sinensis) u prahu

Mača (MATSHA) zeleni čaj način primene:

2 grama čaja (pola kafene kašičice) preliti sa 80-100 ml vrućevode, nikako kipuće vode i izmešati do pojave pene. Mešanje možete vršiti mikserom za šlag ili nes kafu i popiti.

 

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi