Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » KOŽNA OBOLJENJA ekcem, psorijaza, kondilomi, herpes... » Ulje koštica kajsije

KOŽNA OBOLJENJA ekcem, psorijaza, kondilomi, herpes...

Lekovi i biljni preparati za lečenje kožnih oboljelja: vitiliga, ekcema, psorijaze, dekubitusa, herpesa, bradavica, kondiloma, fibroma, kurijeg oka, čireva na koži, žuljeva na tabanima...


Ulje koštica kajsije
klikni za veći sliku

Ulje koštica kajsije

Prirodni preparat za kožna oboljenja, astmu i tumor

cena: 720,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 50 ml
Poreklo: Indija
Plaćanje: Pouzećem
Isporuka: 1-2 dana
Dostavu plaća: Kupac

Ulje koštica kajsije bogato je vitaminom A, E, esencijalnim masnim kiselinama ivitamin B 17 , koristi se za lečenje kožnih upala i alergija, ekcema i dermatitisa, dokazano najbolje ulje za uklanjanje i ublažavanje bora i ožiljaka a koristi se i protiv kašlja, satavni je deo terapije za astmu i lečenje tumora.

Ulje koštica kajsije smiruje upale, ekceme (uključujući kožne alergije) i dermatitis. Pokazalo se dobro kao antitustik (protiv kašlja), kao sastavni deo terapije za astmu i za lečenje tumora (u tradicionalnoj kineskoj medicini).

Jedno je od najboljih kozmetičkih ulja - ne masti kožu i ne zatvara pore.

Dokazano najbolje ulje za uklanjanje i ublažavanje bora i ožiljaka. Ublažava opekotine od sunčanja, umiruje iritiranu kožu i pomaže ispucaloj koži i koži koja se peruta.

Medicinski, ovo ulje je bilo u upotrebi protiv simptoma astme i kao prevencija tumora. Antiupalne beneficije ulja koštica kajsije mogu biti upotrebljene za tretiranje ozbiljnih kožnih problema kao što su ekcemi, dermatitis i akne.

Ulje košpice kajsije je hladno ceđeno ulje dobijeno presovanjem semenki košpica. Ovaj način pravljena ulja obezbedio je da budu sačuvana sva nutritivna i korisna svojstva. Bogato je vitaminom A, E, esencijalnim masnim kiselinama ( linolnom i oleičnom ),  leatrilom ( vitamin B 17 ).

Sadrži Vitamin B17
Ulje koštica kajsije je bogato prirodnim vitaminima (posebno vitaminima A i E koji su bitni za našu kožu), linolnom i drugim esencijalnim masnim kiselinama, mineralima i drugim hranjivim sastojcima. Ovo ulje je čudesno iz dva razloga: pre svega, savršeno se absorbuje u koži i ne ostavlja tragove ili osećaj masnoće. Osim toga, ne uzrokuje alergijske reakcije čak i na najviše osetljivoj koži i može se koristiti i u proizvodima za bebe. Moderna istraživanja navode  upotrebu ovog ulja kao izvora vitamina B17 koji se dalje pominje kao pomoć terapiji tumora.

Primena:

Za negu kože: Ulje od košpica kajsija efikasno omekšava i vlaži suvu i stariju kožu. Koža lako upija ovo ulje, a ulje ne ostavlja masne tragove na koži. Nekoliko kapi staviti izmedju dlanova i masirati kožu. Za masiranje kože glave ulje malo zagrejati, a onda masirati.
Aromaterapija: Ovo ulje se koristi kao bazno ulje u aromaterapiji, a njegovim mešanjem sa drugim eteričnim uljima sprečava njihovo isparavanje.
Dijetetske prednosti: Koristi se kao preliv kod salata, jer je bogato esencijalnim masnim kiselinama, vitaminima A i E. Sličnog je ukusa bademovom ulju.
Medicinske svrhe: Prema holističkom pristupu, ovo ulje se oralno unosi za sprečavanje kašlja, bronhitisa i kao laksativ.
Istraživanja: Sveže košpice kajsija sadrže vitamin B17 (Leatril), za koji se tvrdi i veruje da truje kancerogene ćelije. U ovom slučaju konzumirati prema uputstvu iskusnih travara i nutricionista.

Sastav: 100% čisto i prirodno ulje od košpica kajsija (seme)

Upozorenje:

Oralno konzumiranje se ne preporučuje deci.

Čuvati na: tamnom i hladnom mestu, van domašaja dece.


Medicinski, ovo ulje je bilo u upotrebi protiv simptoma astme i kao prevencija tumora. Antiupalne beneficije ulja koštica kajsije mogu biti upotrebljene za tretiranje ozbiljnih kožnih problema kao što su ekcemi, dermatitis i akne.

Saznajte sve o koštici kajsije na ovom linku:
lekovitasvojstva.com e-magazin o biljkama

 

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi