Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » JETRA masna, žutica, ciroza, hepatitis...

lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani

JETRA masna, žutica, ciroza, hepatitis...

Lekovima i prirodnim preparatima regenerišite jetru bilo da je masna ili već zahvaćena cirozom. Prirodni preparati za efikasno čišćenje i lečenje svih vrsta bolesti jetre, akutnog i hroničnog hepatitisa c i b, žutice kao i metaboličkih oštećenja jetre nastalih usled konzumiranja alkohola ili droga.

Litijan

Litijan je prirodni lek u obliku sirupa za regeneraciju jetre  Lekovito i začinsko bilje su snažna zaštita protiv stvaranja peska i kamenčića u žučnim kanalima. Zahvaljujući kombinaciji elemenata iz kojih se sastoji, uspostavlja se ravnoteža vitalnih elemenata u telu (vode, elektrolita, minerala, enzima) što povećava prirodnu otpornost čitavog organizma na bolest.


cena: 20.000,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Eliksir TRI DRAGOCENOSTI

Eliksir "TRI DRAGOCENOSTI" je najjači bio-imuno-regulator za hronična i kancerogena stanja organizma, preporučuje se kod svih hroničnih poremećaja i autoimunih bolesti,zaustavlja rast, podelu i razmnožavanje zloćudnih ćelija u organizmu. Efikasno sprečava i pomaže kod reumatizma, reumatidnog artritisa. Smanjuje proizvodnju sopstvenih antitela i njihovo razorno delovanje na ćelije koje izazivaju malokrvnost.


cena: 7.300,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Eliksir Kordiceps

Eliksir Kordiceps je izuzetan preparat koji u prirodnom obliku sadrži sve materije koje su neophodne za uspostavljanje normalnog rada svih sistema u našem organizmu. Ima široku primenu kao moćno preventivno sredstvo, kao i za onkološka obolenja, bolesti kardiovaskularnih sistema i drugih hroničnih oboljenja. Sadrži samo prirodne sastojke,uključujući micelijum (gljiva) tri viših pečurki: kordicepsa, lincži (reiši) i šitaki (crne pečurke)sa dodatkom meda sa visokih planina u svojstvu prirodnog konzervansa. Kordiceps je koristi kod bolesti :srca, pluća, bubrega, jetre, mozga, krvi, raka i jačanje imunog sistema.


cena: 6.200,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Hlebina

Hlebina ili "pčelinji hleb" je jedinstven i neponovljiv proizvod pčela. Sadrži aminokiseline, biljne hormone, ugljene hidrate, minerale, vitamine E, rutin, mikroelemente (bakar, gvožđe, sumpur, cink, kobalt, zlato, titanium, platinu i dr.). Hlebina deluje protivupalno, antimikrobno, antivirusno, poboljšava opšte stanje organizma naročito posle Hemio i Radio terapije, poboljšava cevnu floru, reguliše rad jetre i kardiovaskularnog sistema...


cena: 4.920,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Kapsule Linčži

Linčži kapsule (Reiši) podstiču ishranu mozga jer se ubrzava cirkulacija krvi i protok kiseonika i hranljivih materija u mozak .One regenerišu oštećene ćelije, uspostavljaju vezu između ćelija i ubrzavaju proces razmene informacija među njima. Pojačavaju pamćenje, sprečavaju zaboravnost(senilnost),poboljšavaju snabdevanje mozga kiseonikom do krajnih perifernih kapilarnih delova, deluju na regeneraciju oštečenih nerava glave, vrata i duž cele kičme.


cena: 4.300,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

MNOGOTRAVNIK (Sorokotravnik)

MNOGOTRAVNIK (Sorokotravnik) je unikatni potpuno prirodan i bezopasan proizvod koji se sastoji od pravog altajskog meda i ekstrata 40 različitih biljaka. Mnogotravnik vrši punu imunorehabilitaciju, podržava i reguliše rad nervnog i imunog sistema, i uz to daje više snage, energije, volje i elana, na potpuno prirodan način, koji za razliku od uobičajenih farmaceutskih psihoaktivnih supstanci, ne izaziva ni zavisnost, ni pospanost ni obamrlost.


cena: 4.188,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Apitok

Apitok je prirodni dodatak ishrani napravljen na bazi pčelinjih proizvoda. Apitok u sebi objedinjuje jaka metabolistička antioksidnatna svojstva matičnog mleča i imunostimulativno delovanje propolisa. Sastav Apitoka izuzetno deluje na podizanje imuniteta i poboljšanju opšteg stanja celog organizma.


cena: 4.176,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Tentorium Plus

Tentorium Plus dodatak ishrani koji poboljšava funkcije endokrinog sistema, reguliše poremečenu promenu enzima i aminokisleina u jetri, smanjuje nivo holesterola u krvi, efekasno poboljšava mikrocirkulaciju, jača imunitet. Antioksidantna svojstva Tentorium plusa sprečavaju rano starenje organizma.


cena: 3.984,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

KALCIMAKS (kalcijum kapsule)

Kalcimaks je jedinstveni ruski preparat na našem tržištu jer odgovara svim potrebama za optimalan metabolizam kalcijuma u organizmu. Kalcimaks kapsule su izbalansirane sa neophodnim mineralima i vitaminima koji su dnevno neophodni organizmu da nesmetano funkcioniše.


cena: 3.828,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

UNKARIN

Unkarin se preporučuje za lečenje raznih upala, reume, čira na želucu, tumora, dizenterije, pa i kod kontrole rađanja. Unkarin u svom osnovu sadrži biljku mačja kandža koja se koristila u Južno-američkoj medicini i za artritis, a najviše za pojačavanje imunološke aktivnosti. Delotvorna je kod lečenja zapaljenja urinarnog trakta, astme, čišćenje bubrega, reumatizma kao i kostobolje.


cena: 3.348,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraPerspi