Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » JETRA masna, žutica, ciroza, hepatitis...

lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani

JETRA masna, žutica, ciroza, hepatitis...

Lekovima i prirodnim preparatima regenerišite jetru bilo da je masna ili već zahvaćena cirozom. Prirodni preparati za efikasno čišćenje i lečenje svih vrsta bolesti jetre, akutnog i hroničnog hepatitisa c i b, žutice kao i metaboličkih oštećenja jetre nastalih usled konzumiranja alkohola ili droga.

Litijan

Litijan je prirodni lek u obliku sirupa za regeneraciju jetre  Lekovito i začinsko bilje su snažna zaštita protiv stvaranja peska i kamenčića u žučnim kanalima. Zahvaljujući kombinaciji elemenata iz kojih se sastoji, uspostavlja se ravnoteža vitalnih elemenata u telu (vode, elektrolita, minerala, enzima) što povećava prirodnu otpornost čitavog organizma na bolest.


cena: 20.000,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Geladrink-PERPETUUM

Geladrink-PERPETUUM je visoko energetski dodatak ishrani sa pozitivnim fiziološkim dejstvom na organizam, zglobove i ceo lokomotorni aparat. Pogodan za AKTIVNE SPORTISTE za eliminisanje posledica fizičkog i psihičkog opterećenja i postizanje vrhunskih rezultata. Geladrink-PERPETUUM pobolšava pokretljivost zglobova i mišića i mogu ga koristiti sve osobe izložene svakodnevnom stresu koje imaju visoke energetske potrebe, a nemaju vremena da se rekreativno bave sportom.


cena: 7.800,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Eliksir Kordiceps

Eliksir Kordiceps je izuzetan preparat koji u prirodnom obliku sadrži sve materije koje su neophodne za uspostavljanje normalnog rada svih sistema u našem organizmu. Ima široku primenu kao moćno preventivno sredstvo, kao i za onkološka obolenja, bolesti kardiovaskularnih sistema i drugih hroničnih oboljenja. Sadrži samo prirodne sastojke,uključujući micelijum (gljiva) tri viših pečurki: kordicepsa, lincži (reiši) i šitaki (crne pečurke)sa dodatkom meda sa visokih planina u svojstvu prirodnog konzervansa. Kordiceps je koristi kod bolesti :srca, pluća, bubrega, jetre, mozga, krvi, raka i jačanje imunog sistema.


cena: 6.200,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Geladrink Artrodiet -prah

Geladrink Artrodiet je prirodni preparat namenjen zaštiti srca i krvnih sudova, zaštiti i očuvanju zglobova, kao i obnavljanju jetre i žučnih puteva. Namenjen je osobama sa rizikom od bolesti srca i krvnih sudova, sportistima (sportske povrede zglobova), kao i osobama sa prekomernom fizičkom aktivnošću.


cena: 4.500,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

MNOGOTRAVNIK (Sorokotravnik)

MNOGOTRAVNIK (Sorokotravnik) je unikatni potpuno prirodan i bezopasan proizvod koji se sastoji od pravog altajskog meda i ekstrata 40 različitih biljaka. Mnogotravnik vrši punu imunorehabilitaciju, podržava i reguliše rad nervnog i imunog sistema, i uz to daje više snage, energije, volje i elana, na potpuno prirodan način, koji za razliku od uobičajenih farmaceutskih psihoaktivnih supstanci, ne izaziva ni zavisnost, ni pospanost ni obamrlost.


cena: 4.048,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Apitok

Apitok je prirodni dodatak ishrani napravljen na bazi pčelinjih proizvoda. Apitok u sebi objedinjuje jaka metabolistička antioksidnatna svojstva matičnog mleča i imunostimulativno delovanje propolisa. Sastav Apitoka izuzetno deluje na podizanje imuniteta i poboljšanju opšteg stanja celog organizma.


cena: 4.035,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Tentorium Plus

Tentorium Plus dodatak ishrani koji poboljšava funkcije endokrinog sistema, reguliše poremečenu promenu enzima i aminokisleina u jetri, smanjuje nivo holesterola u krvi, efekasno poboljšava mikrocirkulaciju, jača imunitet. Antioksidantna svojstva Tentorium plusa sprečavaju rano starenje organizma.


cena: 3.850,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

KALCIMAKS (kalcijum kapsule)

Kalcimaks je jedinstveni ruski preparat na našem tržištu jer odgovara svim potrebama za optimalan metabolizam kalcijuma u organizmu. Kalcimaks kapsule su izbalansirane sa neophodnim mineralima i vitaminima koji su dnevno neophodni organizmu da nesmetano funkcioniše.


cena: 3.700,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Med sa Mumio

Med sa Mumio je dodatak ishrani koji nauka stavlja (mumie) u biostimulatore prvog reda, eliksir koji „diže iz mrtvih". Med sa mumio ima široku primenu a najefikasniji kod: lečenja želuca i stomačnih problema, reguliše sekretornu funkciju creva, poboljšava rad jetre, bubrega i drugih organa .Mumio (mumie)pospešuje proces stvaranja krvnih elemenata, brzava isceljenje traumatskih povreda i postoperativnih rana i kod opekotina svih stepena. Jača imunitet i pozitivno utiče na rad kardio-vaskularnog sistema.


cena: 3.120,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

GASTROKALM

Gastrokalm spada u grupu BAD preprata (biloško aktoivni dodaci ishrani) i preporučuje se za prevenciju inflamacije u digestivnom traktu , sezonskog pogoršanja peptičkog ulkusa i recidiva hroničnih bolesti digestivnog trakta. Gastrokalm normalizuje PH vrednost želudačnog soka, sprečava rast i množenje gljivica i bakterija, poboljšava proces varenja hrane, a time i apsorpciju hranljivih materija unetih hranom i neophodnih organizmu, umanjuje i sprečava bol.


cena: 2.308,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraPerspi