Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » UROGENITALNE INFEKCIJE » Feminormal – Vaginalete sa mumiom i mongolskim čajem

UROGENITALNE INFEKCIJE

Lekovi i preparati za trajno uklanjanje bakterija iz organizma: Hlamidija (Chlamydia trachomatis), Ešerihija koli (Escherichia coli), Mikoplazma (Mycoplasma hominis), Helicobacter Pylori, Streptokoka B (B-Streptococus),Stafilokoka (Staphilococus saprophyticus), Proteus mirabilis, Ureaplasma urealyticum ...

Vagitorije namenjene ženama za lečenje bakterijskih, gljivičnih i parazitskih infekcija vaginalnog trakta. Biljni preparati za kandidijazu(Candida albicans), unutrašnje kondilome, pojačan vaginalni sekret, upalu jajnika i jajovoda.


Feminormal – Vaginalete sa mumiom i mongolskim čajem
klikni za veći sliku

Feminormal – Vaginalete sa mumiom i mongolskim čajem

Prirodne, biljne vaginalete pomažu kod vaginalnih infekcija, ciste na jajnicima, mioma, vaginoze, kandidijaze...

cena: 995,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 10 vag
Poreklo: Rusija
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1-2
Dostavu plaća: kupac

Feminormal - vaginalete sa mumiom i mongolskim čajem su prirodno biljno sredstvo za intimnu higijenu žena na bazi mumie koje sinergetski ispoljavaju snažno antiupalno, antibakterijsko, antimikotično i antikarcinomno delovanje. Pomažu kod svih vaginalnih infekcija, cista, mioma, vaginoze, kandidijaze, neplodnosti i kao preventiva kod nastanka onkoloških oboljenja polne sfere.

Recepturu Feminormala osmislila je grupa lekara fitoterapeuta altajskog fitocentra „Alfit" iz Barnaula u saradnji sa farmaceutskom kućom „Galen". Cilj je bio da se stvori biljni proizvod na osnovu savremenih farmakoloških saznanja korišćenjem aktivnih supstanci biljaka koje sinergetski ispoljavaju snažno antiupalno, antibakterijsko, antimikotično i antikarcinomno delovanje.

Sastav proizvoda je prirodan, ne sadrži veštačke konzervanse, hemijske emulgatore i slična sredstva koja mogu nepovoljno da utiču na sluznicu osetljive regije. Potpuno prirodan sastav isključuje mogućnost intoksikacije.

Indikacije

Feminormal vaginalete primena:

 1. vaginalnih kandidijaza,
 2. bakterijskih vaginoza,
 3. mešovitih vaginalnih infekcija,
 4. promena na sluzokoži grlića materice,
 5. mioma,
 6. papiloma,
 7. ciste na jajnicima,
 8. neplodnosti,
 9. preventiva nastanka onkoloških oboljenja polne sfere.

Feminormal - Vaginalete sastav:

Feminormal sadrži prirodne i endemske komponente altajske regije.

 • Kakao maslac,
 • prirodan pčeljinji vosak,
 • mumio,
 • ekstrakt mongolskog čaja,
 • ekstrakt ruse,
 • ekstrakt zizifore.

Mumio, tradicionalno poznat kao sredstvo izvanrednog regenerativnog svojstva, pospešuje epitelizaciju na mestu aplikacije, istovremeno pomaže suzbijanju upalnih procesa ginekološke sfere.
Ekstrakt korena mongolskog čaja je odlično sredstvo protiv svih vrsta upalnih procesa. Lokalnom aplikacijom, efikasnost delovanja mnogostruko se povećava. Takođe, koren ove endemske biljke poznat je i kao odlično sredstvo regeneracije sluzokože. Efikasno učestvuje u sprečavanju erozije sluzokože genitalnog trakta, kao i smanjenju krvarenja sitnih krvnih sudova.
Ekstrakt ruse je poznat po svom delovanju na bakterijske i gljivične infekcije (poput kandide). Smanjuje otečenost tkiva. Ekstrakt Ruse je poznat i kao snažan antioksidant sa antitumoroznim delovanjem. Deluje na papilome i sve vrste promena vezivnog tkiva genitalne sfere. Poseduje izraženo antimikrobno i antivirusno delovanje. Sprečava pojačano lučenje sekreta.
Ekstrakt zizifore umanjuje i umiruje bolove, smanjuje upalne procese, umiruje sluzokožu. Deluje spazmolitički i odlično hidrira sluzokožu.

Nosač aktivnih komponenti i ekstrakta u Feminormalu čini kakao maslac i pčelinji vosak. Oba sastojka imaju izvanredno hidrirajuće svojstvo.

Feminormal - Vaginalete način upotrebe i doziranje:

2 puta dnevno 7-10 dana ili po lekarskoj preporuci
Način čuvanja: Čuvati na suvom mestu, ne izlagati direktnim sunčevim zracima, kao i temperaturi većoj od +25°C.
Proizvod u sebi ne sadrži veštačke plastifikatore i učvršćivače. Moguće je omekšavanje na temperaturi višoj od +25°C.

U slučaju omekšavanja supozitorija, pakovanje ostaviti u frižideru kako bi se sadržaj vratio u čvrsto stanje. Tom prilikom ne gubi svoja svojstva i ne umanjuje se delovanje Feminormala.

Napomena: Pre upotrebe proizvoda biljnog porekla (čajevi, tinkture, melemi itd.) preporučljivo je upotrebiti manju dozu (1/4 od predviđene), kako bi se uočile moguće individualne reakcije. Osobe sklone alergijskim reakcijama trebalo bi da obrate posebnu pažnju.

Pakovanje : 10 vaginaleta. Rok trajanja: utisnut na ambalaži. Proizvod nije lek.
Proizvodi: Farmaceutski zavod Galen, Barnaul, Ruska Federacija.

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi