Zdravstvo

Vesti :: Najzaslužnijima u zdravstvu "Sunčani sat"

xxxNajveća i najznačajnija nagrada u oblasti zdravstva, "Sunčani sat", uručena 14. put u Kliničkom centru Srbije. Dodeljuje se najboljoj zdravstvenoj ustanovi, grupi zdravstvenih radnika i pojedincu za postignute rezultate.

U Kliničkom centru Srbije, 14. put, uručena je najveća i najznačajnija nagrada u oblasti zdravstva "Sunčani sat".

Dodeljuje se u tri kategorije, najboljoj zdravstvenoj ustanovi, najboljoj grupi zdravstvenih radnika, i najboljem pojedincu za postignute rezultate.

Direktor Kliničkog centra Srbije Đorđe Bajec, uručio je nagradu "Sunčani sat" direktoru Specijalne bolnice za lečenje i rehabilitaciju "Merkur" u Vrnjačkoj Banji, medicinskim sestrama u intenzivnoj nezi Urgentnog centra KCS i direktoru Gradskog Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Branislavu Laziću.

Direktor Bajec je rekao da je nagrada "Sunčani sat" najznačajnija nagrada u zdravstvu, kao i da je njen značaj sada još veći, imajući u vidu sastav žirija koji je odlučivao o laureatima.

O nagradama su pored Bajeca odlučivali lekari Periša Simonović, Zlatko Bešlagić, Ljubiša Perišić, Radoje Čolović, Tanja Radosavljević, Mirko Kerkez, Predrag Peško, Vladimir Đukić i Dragutin Gregorić.

Izvor:RTS 28.12.2009.

Arhiva vesti...»

 

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraDetalji strane
apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi